Τέλος στη δημόσια διαμάχη ανάμεσα στον Kanye West και την Kim Kardashian


Τέλος στη δημόσια διαμάχη ανάμεσα στον Kanye West και την Kim Kardashian

Eξαφάνισε όλες τις αναρτήσεις του για την Kim και τα παιδιά τους από το Instagram.

Λίγες ημέρες πέρασαν από τις κατηγορίες του Kanye West εναντίον της πρώην συζύγου του, Kim Kardashian, σύμφωνα με τις οποίες ο ίδιος δεν έχει λόγο στην ανατροφή των παιδιών του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ράπερ αναφέρθηκε στο γεγονός πως η 8χρονη κόρη του, North, ανεβάζει βίντεο στο TikTok, χωρίς ο ίδιος να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του. Προς απάντησή του, η Kardashian έσπασε τη σιωπή της λέγοντας πως “η συνεχής ανάγκη του Kanye για επίθεση εναντίον της σε συνεντεύξεις και στα social media είναι στην πραγματικότητα πιο επώδυνη από οποιοδήποτε TikTok βίντεο δημιουργεί η North”, προσθέτοντας πως ως βασική κηδεμόνας των παιδιών τους, κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την προστασία τους. 

Διαβάστε ακόμα: Kanye West: Έδωσε το πρώτο hot φιλί με τη Julia Fox στα social media [εικόνα]

Όπως φάνηκε, η κόντρα τους δεν τελείωσε εκεί, αφού ο σχεδιαστής συνέχισε στην επίθεση, υποστηρίζοντας πως τον Ιανουάριο, η Kardashian “απήγαγε” την κόρη τους, Chicago, στο πάρτι των γενεθλίων της, χωρίς να του δώσει τη διεύθυνση όπου θα πήγαιναν για να γιορτάσουν. Αργότερα, η πλευρά της Kardashian δήλωσε πως ο West ήταν εκείνος που πρότεινε να διοργανώσουν δύο διαφορετικά πάρτι για τη μικρή.

Εντέλει, ο ράπερ αποφάσισε να σβήσει όλες τις αναρτήσεις του σχετικά με τις κατηγορίες εναντίον της πρώην συζύγου του, αφότου ο ίδιος εθεάθη να παραβρίσκεται με τα παιδιά του σε ένα event. Όπως όλα δείχνουν, προς το παρόν η δημόσια διαμάχη τους έλαβε τέλος, με τον West να κάνει ένα βήμα πίσω. 

Τον τελευταίο καιρό, ο ράπερ έχει κάνει μία σειρά εμφανίσεων με τη νέα του σύντροφο, Julia Fox, με την οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά επίσημα στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. 

 

Πηγή:madamefigaro.cy

Tags gossip, showbiz, celebrities, kim kardashian, Kanye west, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8791 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3624 s // Total time: 2.2415 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X