Απίστευτος ινσταγκραμικός καυγάς ανάμεσα στον Snik και τον Light [βίντεο]


Απίστευτος ινσταγκραμικός καυγάς ανάμεσα στον Snik και τον Light [βίντεο]

Όσα διαδραματίστηκαν χθες το βράδυ στα social media - O Light προκάλεσε τον Snik να συναντηθούν από κοντά να λύσουν τις διάφορες τους.

Ένας ινσταγκραμικός καυγάς ξεκίνησε ανάμεσα στον Snik και τον Light, όπως αποκάλυψε η Soula Glamorous, μετά από ένα live στη δημοφιλή σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Snik ανέφερε ότι ο Light αναγνωρίζει ότι είναι στη δεύτερη θέση.

"Fans του Light έσπευσαν να ενημερώσουν τον τράπερ για αυτές τις δηλώσεις, στις οποίες απάντησε μέσω instagram story και είπε πως δεν ασχολείται με άλλους αλλά κάνει focus στο να είναι αυτός καλύτερος. Αυτό φαίνεται να εξόργισε τον Snik, ο οποίος μάλλον περίμενε μια απάντηση και έδωσε συνέχεια, μέσω story", περιγράφει η Soula Glamorous.

Φυσικά, αυτό δεν έμεινε χωρίς απάντηση και η κόντρα τους κορυφώθηκε με βίντεο και stories. Στο τελευταίο μάλιστα ο Light προκάλεσε τον Snik να συναντηθούν από κοντά να λύσουν τις διάφορες τους.

Ο Light υποστηρίζει ότι βρέθηκε στη γειτονιά του Snik αλλά εκείνος δεν πήγε στο ραντεβού. "Εδώ και 40 λεπτά σου έχω στείλει πινέζα, τρία λεπτά από το σπίτι σου", αναφέρει στο βίντεο ο τράπερ.

 

 

Ο Snik απάντησε και σε αυτό το βίντεο μέσα από stories στο Instagram. Υποστήριξε αρχικά ότι δεν πήγε ποτέ στο σημείο που είπαν και μάλιστα όταν πλησίασε στο σπίτι του είχε μαζί του κι άλλους.

 

 

"Δεν είναι καθόλου μυθολογία οι κόντρες. Το καλό με τους ράπερ είναι ότι φοράμε παντελόνια και σέβομαι κάποιον που θα πει για μένα κάτι αρνητικό ή θετικό, το ίδιο μπορώ να κάνω κι εγώ εξάλλου. Τον τελευταίο χρόνο απέχω από αυτό, γιατί με εξαντλεί. Αλλά τα beefs είναι πραγματικά., είχε δηλώσει το 2019 σε συνέντευξή του στη Lifo o Snik ξεκαθαρίζοντας πως τότε δεν είχε κανένα beef"

 

*πηγή:okmaggr

Tags snik, light, κοντρα, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9335 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3739 s // Total time: 3.3074 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X