Κόντρα στην κυπριακή showbiz ανάμεσα σε Μαυρίκιο Μαυρικίου και Έλενα Ευσταθίου!


Κόντρα στην κυπριακή showbiz ανάμεσα σε Μαυρίκιο Μαυρικίου και Έλενα Ευσταθίου!

Τα δημόσια μηνύματα που αντάλλαξαν!  

Μία ανάρτηση της ηθοποιού Έλενας Ευσταθίου στα social media ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει κόντρα στη showbiz ανάμεσα σε εκείνην και τον νεαρό καλλιτέχνη, Μαυρίκιο Μαυρικίου.

Η ηθοποιός δημοσίευσε το εξής, χωρίς ωστόσο, να αναφέρει ονομαστικά σε ποιον απευθυνόταν το μήνυμα: “Η μόνη εκπομπή που δεν πήγε ακόμα το ζεύγος είναι η “Παραδοσιακή Βραδιά”.

Κατόπιν, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου θεωρώντας πως το μήνυμα φωτογράφιζε εκείνον και τη σύντροφό του, Ιλάειρα Ζήση έκανε σχετική ανάρτηση στο facebook, γράφοντας: “Εγώ πάντως θα σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα λόγια σας γιατί μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω… σας εύχομαι ολόψυχα να είστε πάντα γεμάτοι υγεία, εσείς και οι αγαπημένοι σας, χαρούμενοι και ολοκληρωμένοι. Το μόνο που με στεναχωρεί η Έλενα Ευσταθίου είναι ότι από μικρός σας εκτιμούσα και παρακολουθούσα την πορεία σας με θαυμασμό και απεριόριστη αγάπη για εσάς… λυπάμαι ειλικρινά και για κάποιους από τους συμπατριώτες μου αλλά είστε τόσο λίγοι μπροστά στο τεράστιο κύμα αγάπης που εισπράττουμε καθημερινά με την αγαπημένη μου που δεν μπορώ να στεναχωρηθώ και να λάβω σοβαρά υπόψιν μου ειρωνικά σχόλια από ανθρώπους που φθονούν και κατακρίνουν την ευτυχία του άλλου. Εύχομαι ολόψυχα και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου κανείς να μην το κάνει ποτέ αυτό στα δικά σας παιδιά… να είστε όλοι καλά…”.

Η ηθοποιός, διάβασε την ανάρτησή του καθώς την είχε επισημάνει σε αυτήν και θέλησε να απαντήσει γράφοντας: “Μαυρίκιε Μαυρικίου μου μπήκες στον κόπο να απαντησεις σε μια αναρτηση οπου δεν κανει καμια αναφορα σε ονοματα…αυτο απο μονο του λεει οτι και εσυ ο ιδιος αντιλαμβανεσαι οτι η υπερεκθεση που κανεις αγγιζει τα ορια της υπερβολης… δεν ειπα κατι κακο αλλα μεσα στα πλαισια του χιουμορ που με διακρινει και οσοι με ξερουν το γνωριζουν καλα εκανα την πιο πανω αναρτηση! Σας ευχομαι ολοψυχα καθε καλο και περιφρουρησε λιγο την σχέση σου με αγαπη Ελενα Ευσταθιου”.

Ο δημόσιος διάλογός τους είχε και συνέχεια με την ηθοποιό να αναφέρει: “Μαυρίκιε Μαυρικίου αγόρι μου σου ευχομαι τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου και σε ευχαριστω που μου αναγνωριζεις το δικαιωμα να λεω την αποψη μου . να ξερεις ακομα οτι και να θελω να κρυφτω πισω απο το δαχτυλο μου δεν με χωρει ειμαι παχια! χχχ” κι εκείνον να απαντά: “Έλενα Ευσταθίου σας ευχαριστούμε για τις ευχές. Καταλαβαίνω ότι για εσάς όλα είναι χιούμορ. Έτσι “λειτουργείτε”. Έχει καλώς, και αφού με “συμβουλεύσατε” εσείς, θα σας “συμβουλεύσω” κι εγώ να βάλετε κι εσείς τα δικά σας όρια και μετά να ορίσετε των άλλων. Καλή συνέχεια”. Δείτε στην πιο κάτω gallery τα μηνύματα που αντάλλαξαν και δημοσίευσε το showbiz.com.cy: 
 

Tags μαυρικιος μαυρικιου, έλενα ευσταθίου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9539 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4238 s // Total time: 3.3776 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X