Κατερίνα Στικούδη: "Δεν θέλω να μιλάω πάρα πολύ για τον γιο μου γιατί..." [βίντεο]


Κατερίνα Στικούδη: "Δεν θέλω να μιλάω πάρα πολύ για τον γιο μου γιατί..." [βίντεο]

\"Είναι ένα πολύ χαρούμενο μωράκι\"

Στην εκπομπή "Happy Day" και στην Σταματίνα Τσιμτσιλή, εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής, 28 Ιανουαρίου, η Κατερίνα Στικούδη, μέσω σύνδεσης, skype. 

Η τραγουδίστρια με αφορμή την σημερινή πρεμιέρα του νέου videoclip της, μίλησε στην παρουσιάστρια για τον μικρό Σερίφη, αποκαλύπτωντας μάλιστα και διάφορες λεπτομέρειες για εκείνον. 

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις της η Κατερίνα Στικούδη, σχολίασε τα ακόλουθα: "Ήμουν τριών μηνών και όταν ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε το άλμπουμ ανακαλύψαμε ότι θα γίνουμε τρεις. Πήραμε δρακόντεια μέτρα. Ξεκινήσαμε video clips, ξεκινήσαμε να δισκογραφούμε κομμάτια έτσι ώστε να είμαι άνετη και εγώ, να μην έχω άγχος και να λειτουργούμε κανονικά, να βγαίνουν πράγματα και να έχουμε ροή δισκογραφική. Το “40 μέρες” είναι ένα τραγούδι που το έχει γράψει ο Σερίφης ο μεγάλος. Θα βγει σήμερα το μεσημέρι στο κανάλι μου στο Youtube και έρχονται και άλλα όμορφα πράγματα…".

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Στικούδη: Πως πέρασε τα πρώτα Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά με τον μικρό Βύρωνα;

Και πρόσθεσε:"Ο τίτλος δεν έχει καμία σχέση με τις 40 μέρες της λοχείας. Είναι καθαρά ερωτικό… Δεν θέλω να μιλάω πάρα πολύ για τον γιο μου γιατί δεν το γνωρίζει ακόμα. Όταν αρχίσει να αντιλαμβάνεται και να μεγαλώνει σιγά σιγά νομίζω ότι και εγώ θα τοποθετούμαι δημόσια με μεγαλύτερη άνεση. Μπορώ να πω ότι είναι ένα πολύ χαρούμενο μωράκι. Ασχολούμαι όσο περισσότερο γίνεται, να του τραγουδάω, να κάνω αυτά που πρέπει να κάνω αλλά θέλω να είμαι ψύχραιμη, ήρεμη, έχει και έναν πολύ καλό μπαμπά, είναι πάρα πολύ τυχερός σε αυτό το κομμάτι.Νομίζω τώρα που έχουμε κλείσει 3,5 μήνες είμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο αλλά αλλάζει συνεχώς, μέρα με τη μέρα, μεγαλώνει πάρα πολύ γρήγορα, φοράμε ρούχα για εννέα μηνών παιδάκια, επτά.. Τα μάτια του είναι ανοιχτά αλλά μετά τον έκτο μήνα θα δείξει". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags διασημοι, κατερίνα στικούδη, gossip, showbiz, celebrities, γιος, Συνεντευξη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3455 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4216 s // Total time: 3.7671 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X