Χαραλαμποπούλος-Πρίντζου: Οι εικόνες από το σπίτι τους μετά την έκρηξη σόκαραν όλους


Χαραλαμποπούλος-Πρίντζου: Οι εικόνες από το σπίτι τους μετά την έκρηξη σόκαραν όλους

\"Θα μπορούσε να μην ζούσαμε\"

Η έκρηξη στη λεωφόρο Συγγρού το πρωί της Τετάρτης προκάλεσε ζημιές σε πολλά γειτονικά κτίρια. Απέναντι σε ένα διαμέρισμα μένει ο ηθοποιός Βασίλη Χαραλαμπόπουλου μαζί με τη σύζυγο του και επίσης ηθοποιό Λίνα Πρίντζου. 

Ο ηθοποιός με τρία insta story του σόκαρε τους διαδικτυακούς του φίλους. "Το πρωινό μας ξύπνημα από το ωστικό κύμα της έκρηξης», έγραψε αρχικά και στη συνέχεια πόσταρε δέυτερη εικόνα γράφοντας: "Χωρίς φίλτρο, αλλά αντικατοπτρίζει το σοκ και τη ζάλη μετά την έκρηξη".  Τέλος, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο λίγο μετά την έκρηξη και πρόσθεσε: "Τι μας ξημέρωσε".

Στα social media της πόσταρε δύο εικόνες δείχνοντας μας τις μεγάλες ζηλιές που έγιναν στο σπίτι τους «Η έκρηξη έγινε ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία μας! Ηταν τρομακτική! Όπως μας είπε ο πυροτεχνουργός, ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσε να μην ζούσαμε. Διαλύθηκαν κουφώματα και ψευδοοροφές, είναι σαν να μας βομβάρδισαν, αλλά ευτυχώς είμαστε όλοι καλά άνθρωποι και σκυλιά!» έγραψε. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις εικόνες:



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3623 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3093 s // Total time: 2.6716 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X