Χάρης Αριστείδου: Αποκάλυψε πρώτη φορά ότι υπήρξε περίοδος που ήταν σε διάσταση με τη σύντροφό του [βίντεο]


Χάρης Αριστείδου: Αποκάλυψε πρώτη φορά ότι υπήρξε περίοδος που ήταν σε διάσταση με τη σύντροφό του [βίντεο]

“Θέλαμε λίγο χρόνο ο καθένας”, εξομολογήθηκε ο ηθοποιός και παρουσιαστής.   

Συνέντευξη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και στον δημοσιογράφο Τάσο Ευαγγέλου παραχώρησε ο ηθοποιός και παρουσιαστής, Χάρης Αριστείδου.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε με τα πιο όμορφα λόγια για τη σύντροφό του και μέλλουσα σύζυγό του, Μαριλένα, καθώς παντρεύονται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, λέγοντας: “Είναι μία πολύ καλή πάστα ανθρώπου η Μαριλένα. Αυτό το θαυμάζω. Με έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο. Είναι ο πιο καλός, καλόψυχος και ειλικρινής άνθρωπος που ξέρω, η πιο γοητευτική γυναίκα που ξέρω, δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη μάνα των παιδιών μου”.

Κατόπιν, κλήθηκε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα που υπήρξαν τους προηγούμενους μήνες και έκαναν λόγο για χωρισμό: “Είδα τα δημοσιεύματα […] ήταν μία περίοδος μετά από καραντίνα, βγαίνοντας από αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση, θέλαμε λίγο χρόνο ο καθένας. Εγώ δεν βγήκα να πω ότι το διαλύσαμε. Υπήρξαν κάποιοι καλοθελητές που το έγραψαν. Σημασία έχει το τώρα. Και ποιο ζευγάρι δεν έχει την κρίση του; Περάσαμε μια φάση αλλά δεν αντικατοπτρίστηκε σε αυτά τα δημοσιεύματα”.


 

Tags χαρης αριστειδου, μαριλενα φουκαριδου, διασημοι, χωρισμος, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0189 s // Total time: 0.0192 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X