Kim Kardashian: Τι απαντά στις κατηγορίες του Kanye “Ye” West για δεύτερο sex tape; 


Kim Kardashian: Τι απαντά στις κατηγορίες του Kanye “Ye” West για δεύτερο sex tape; 

Το παρελθόν της ριάλιτι star την καταδιώκει!   

Τεταμένες φαίνεται να είναι οι σχέσεις της Kim Kardashian και του πρώην συζύγου της Kanye “Ye” West καθώς αυτή τη φορά ο ράπερ διαδίδει πως υπάρχει και δεύτερο sex tape της ριάλιτι star με τον Ray J. 

Η Kim Kardashian και ο Ray J υπήρξαν ζευγάρι από το 2003 έως το 2006 ενώ είχε κυκλοφορήσει ένα sex tape τους ένα χρόνο μετά τον χωρισμό τους και ήταν εκείνο που έκανε ευρέως γνωστή τη γνωστή influencer και επιχειρηματία.

Ο ράπερ, είπε στον οικοδεσπότη της εκπομπής “Hollywood Unlocked”, Jason Lee ότι κάποτε πήρε ένα φορητό υπολογιστή από τον Ray J, ο οποίος πρωταγωνίστησε με την Kim στην περιβόητη σεξουαλική της ταινία που κυκλοφόρησε το 2007 και επισημαίνει την ύπαρξη και δεύτερου βίντεο.

Ο εκπρόσωπος της Kim Kardashian αρνήθηκε ότι υπάρχει δεύτερη σεξουαλική ταινία, λέγοντας στο E! News: "Μετά από έλεγχο, δεν υπήρχε τίποτα σεξουαλικό που δεν έχουμε δει, μόνο πλάνα στο αεροπλάνο στη διαδρομή για Μεξικό και πλάνα σε ένα κλαμπ και ένα εστιατόριο στο ίδιο ταξίδι".

Ο εκπρόσωπος της πρόσθεσε: "Η Kim παραμένει σταθερή στην πεποίθησή της ότι δεν υπάρχει νέα δεύτερη κασέτα. Μετά από 20 χρόνια, θέλει πραγματικά να προχωρήσει από αυτό το κεφάλαιο εστιάζοντας στα θετικά πράγματα που συνεχίζει να κάνει ως μητέρα και επιχειρηματίας”.

Tags kim kardashian, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0339 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3721 s // Total time: 2.4060 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X