Εριέττα Κούρκουλου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και αποκαλύπτει το όνομα που θα δώσει στο μωράκι της [εικόνα]


Εριέττα Κούρκουλου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και αποκαλύπτει το όνομα που θα δώσει στο μωράκι της [εικόνα]

H τρυφερή ανάρτηση που έκανε.

Την πρώτη της εγκυμοσύνη απολαμβάνει τους τελευταίους μήνες, η Εριέττα Κούρκουλου.

Η γνωστή Ελληνίδα επιχειρηματίας με ανάρτηση  της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μας αποκάλυψε το όνομα που πρόκειται να δώσει στο παιδί της, καθώς ποζάρει δείχνοντάς μας την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Διαβάστε ακόμα: Εριέττα Κούρκουλου: Μας δείχνει για πρώτη φορά το πόσο έχει μεγαλώσει η φουσκωμένη της κοιλίτσα [εικόνα]

Συγκεκριμένα, η Εριέττα Κούρκουλου στη λεζάντα σχολίασε τα ακόλουθα: "Καλησπέρα σε όλους σας! Με μεγάλη συγκίνηση διαπίστωσα σήμερα, ότι έχω λάβει πολλά μηνύματα ανησυχίας από εσάς γιατί έχω καιρό να ανεβάσω κάτι. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και θέλω να σας πω ότι είμαστε και οι τρεις πολύ πολύ καλά. Διανύουμε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μας και συγχρόνως την πιο δημιουργική. Έχω πάρει λίγο χρόνο για να χαρώ αυτό το τελευταίο διάστημα πριν έρθει ο Νίκος μας, με τον Βύρων, την οικογένειά μου και τους στενούς μας φίλους (δίποδους και τετράποδους). Υπόσχομαι να επιστρέψω σύντομα γιατί όπως λέω πάντα, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε". Δείτε την εικόνα πιο κάτω:

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, εριεττα κουρκουλη, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.7747 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3246 s // Total time: 4.0993 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X