Ελευθερία Ελευθερίου για την προσωπική της ζωή: "Δεν μου αρέσει να προκαλώ" [βίντεο]


Ελευθερία Ελευθερίου για την προσωπική της ζωή: "Δεν μου αρέσει να προκαλώ" [βίντεο]

\"Έχω δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα\"

Στην εκπομπή "Mega καλημέρα" και την Ελένη Μουστάκη παραχώρησε συνέντευξη η Ελευθερία Ελευθερίου, όπως είδαμε το πρωί της Δευτέρας, 17 Ιανουαρίου.

Η Κύπρια τραγουδίστρια αναφέρθηκε ανάμεσα σε όλα όσα είπε στις απογοητεύσεις που είχε μέσα από τον χώρο του τραγουδιού, τα πισώπλατα μαχαιρώματα, την μεγάλη περίοδο που δεν είχε σχέση αλλά και για το Survivor.

Διαβάστε ακόμα: Ελευθερία Ελευθερίου: Έχετε δει το μοντέρνο σαλόνι στο διαμέρισμά της στην Αθήνα; [εικόνα]

Συγκεκριμένα η Ελευθερία Ελευθερίου δήλωσε τα εξής: "Με τον κορωνοϊό ακυρωθήκαν όλες οι εμφανίσεις, έχω πολύ ελεύθερο χρόνο. Υπάρχει τραγούδι που απέρριψα και το είπε άλλος και έγινε επιτυχία. Δεν μπορείς να ξέρεις όταν ακούς ένα τραγούδι αν θα γίνει επιτυχία. Ήμουν σε ένα ταξί και ήθελα να τσιρίξω όταν άκουσα πρώτη φορά τραγούδι μου στο ραδιόφωνο. Ήταν πολύ περίεργο, ήταν μεγάλη η χαρά μου.Ένα καλό παιδί βασανίζεται σε αυτή τη δουλειά. Αλλά όταν έχεις πείσμα τα καταφέρνεις. Έχω δεχτεί πισώπλατα μαχαιρώματα. Είναι δύσκολο ο λόγος σε αυτή τη δουλειά να γίνει συμβόλαιο. Πολλές φορές έχω προδοθεί σε αυτή την δουλειά".

Eνώ αργότερα πρόσθεσε:"Δεν είχαμε καμία σχέση εμείς όταν ήμαστε στο Survivor με αυτά που γίνονται τώρα. Εμείς ήμαστε αγγελάκια μπροστά σε αυτά που γίνονται σήμερα στο Survivor. Είμαι καλά. Κρατάω μακριά από τα φώτα την προσωπική μου ζωή, δε μου αρέσει να προκαλώ. Έχω μείνει πολύ καιρό μόνη μου. Δεν μπαίνω εύκολα σε σχέσεις". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, ελευθερία ελευθερίου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0002 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0195 s // Total time: 0.0197 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X