Εμφάνιση κουμπάρας και κουμπάρου στο γάμο


Εμφάνιση κουμπάρας και κουμπάρου στο γάμο

Όπως και το νυφικό ζευγάρι έτσι και ο κουμπάρος ή η κουμπάρα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Μυστηρίου εκείνη τη μέρα.

Είναι δεδομένο ότι θα βρεθούν και αυτοί στο επίκεντρο. Θα ήταν απαραίτητο να έχουν προσεγμένη εμφάνιση γιατί θα είναι ιδιαίτερα πρόσωπα.

Κουμπάρος

Αν λοιπόν έχετε την τιμή να γίνετε κουμπάρος πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο ύφος και το στυλ του γάμου που έχουν αποφασίσει οι μελλόνυμφοι ώστε να μην ξεφύγετε στιλιστικά απ' αυτό. Aπαραίτητο είναι να λάβετε υπόψη την εμφάνιση του γαμπρού για εκείνη την ημέρα, ώστε αν ο γαμπρός έχει αποφασίσει να φορέσει κάτι απλό να ακολουθήσετε το ίδιο στυλ και εσείς.

Κουμπάρα

Το ίδιο πρέπει να ακολουθήσει και η  κουμπάρα ώστε να μην κάνει υπερβολική εμφάνιση σε σύγκριση με την εμφάνιση της νύφης. Σημαντικό είναι να λάβει υπόψην της το χτένισμα και το μακιγιάζ της νύφης ώστε να προτιμήσει κάτι πιο ανάλαφρο απ' αυτό. Παραδοσικά δεν φορά λευκό η κουμπάρα ώστε η νύφη να ξεχωρίζει. Βέβαια αυτό δεν είναι απαραίτητο, φτάνει να είναι οκ και η νύφη με μια τέτοια απόφαση.

Tags κουμπαρα, κουμπάρος, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8693 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3365 s // Total time: 2.2059 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X