Η πρώτη μίνι "απόδραση" της νέας χρονιάς [εικόνες]


Η πρώτη μίνι "απόδραση" της νέας χρονιάς [εικόνες]

Επισκεφθήκαμε το Καρπενήσι. 

Είτε πρόκειται για μια μίνι "απόδραση", είτε σχεδιάζεις να μείνεις λίγο περισσότερο για να ξεκουραστείς και να διασκεδάσεις, οι επιλογές σου στο κεφάλαιο φθινοπωρινοί προορισμοί στην Ελλάδα είναι αμέτρητες. Οι σχετικά μικρές αποστάσεις τους από την Αθήνα, λειτουργούν ως extra bonus, για να ταξιδέψεις σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της χώρας. 

Επιλέξαμε να κάνουμε την πρώτη μίνι "απόδραση" του 2022 σε μια πανέμορφη τοποθεσία, τη Μυρίκη, λίγο έξω από το Καρπενήσι. Η Μυρίκη είναι ορεινό χωριό του νομού Ευρυτανίας και είναι χτισμένη μέσα σε πυκνό ελατοδάσος. Με λίγα λόγια είναι απλά μαγικά. 

Κατευθυνόμενοι, λοιπόν, προς τα φινλανδικά ξύλινα chalet όπου και μείναμε ένα βράδυ, με εκπληκτική θέα το χιονισμένο βουνό, αποφασίσαμε ότι θα επισκεφθούμε και το μοναστήρι της Παναγίας Προυσού. Η μονή είναι χτισμένη σε μία απόκρημνη, βραχώδη περιοχή και η διαδρομή προς αυτήν απλά σου "κόβει" την ανάσα.  

Στη συνέχεια κάναμε μια στάση στο Μεγάλο Χωριό για φαγητό και δεν μπορούσαμε να μην δοκιμάσουμε το μαγειρευτό κοκκινιστό μοσχαράκι με χυλοπίτες το οποίο ήταν πεντανόστιμο. Και το κερασάκι ήταν φυσικά το ζουμερό και λαχταριστό σπιτικό γαλακτομπούρεκο που βλέπεις στη φωτογραφία πιο κάτω. 

Φθάσαμε νωρίς το απόγευμα στον προορισμό μας και η φυσική ομορφιά του τοπίου αλλά και των ξύλινων σπιτιών μας μάγεψε. Δεν χρειάζεται να σας πω το πόσο κρύο έκανε καθώς βράδιαζε απλά θα σας πω ότι το πρώτο μας μέλημα ήταν να ανάψουμε το τζάκι! 

Έτσι λοιπόν περάσαμε όμορφα και ρομαντικά στο πανέμορφο αυτό χωριό λίγο έξω από το Καρπενήσι. 

Love,

K. 

xx
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, καρπενησι, διασημοι, Ταξιδι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4198 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4617 s // Total time: 2.8815 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X