How to: Αντίγραψε το girly make-up look της Ελένης Φουρέιρα


How to: Αντίγραψε το girly make-up look της Ελένης Φουρέιρα

Glam μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις.

Μέσα από μια πρόσφατη ανάρτηση της στο instagram, η γνωστή τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα μας έδωσε μια υπέροχη ιδέα για ένα girly μακιγιάζ. Η ίδια το συνδύασε με ένα σοβαρό γκρί outfit και ίσια μαλλιά και το αποτέλεσμα είναι ονειρικό!

Δες πως μπορείς να το δημιουργήσεις:

Μετά το μακιγιάζ του προσώπου, ήρθε η ώρα για το μακιγιάζ των ματιών. Πέρασε μια απαλή ροζ σκιά με ματ υφή σε όλο το κινητό βλέφαρο για να δημιουργήσεις τον καμβά σου. Στη συνέχεια τοποθέτησε μια πιο σκούρα ματ ροζ σκιά ( ίσως σε φούξια απόχρωση) στην εξωτερική άκρη του ματιού και “σβήσε”  την καλά με ένα fluffy πινέλο με φορά προς τα πάνω για να δημιουργήσεις ένα soft cat-eye. Την ίδια σκιά τοποθέτησε την κατά μήκος της κάτω γραμμής των ματιών.

Στο κέντρο του ματιού, τοποθέτησε μια πινελιά από ροζ γκλίτερ ή ροζ shimmery σκιά ή ακόμα και μια με μεταλλική υφή. Αντί για eyeliner, δημιούργησε το wing με μια μαύρη σκιά και ένα λεπτό μικρό πινέλο. Μπορείς να κάνεις τη μύτη του wing όσο πιο παχιά τη θέλεις για πιο έντονο αποτέλεσμα.

Η Ελένη φοράει ψεύτικες βλεφαρίδες που απογειώνουν το eye look. Αν δεν θέλεις ένα τόσο έντονο αποτέλεσμα, απλώς αντικατέστησε τις ψεύτικες βλεφαρίδες με 2 στρώσεις μάσκαρα.

Για τα χείλη, επέλεξε ένα ζεστό nude κραγιόν έτσι ώστε να κρατήσεις το ενδιαφέρον μόνο στα μάτια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Photo credits: instagram @foureira

 

Tags beauty, makeup, PINK MAKEUP, Ομορφια, Ελένη Φουρέιρα, Μακιγιαζ, ροζ μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9799 s (249 Queries.) // Parse time: 0.2958 s // Total time: 2.2756 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X