Θοδωρής Μαραντίνης: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τα αποτυχημένα χειρουργεία [βίντεο]


Θοδωρής Μαραντίνης: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και τα αποτυχημένα χειρουργεία [βίντεο]

\"Μου στένεψαν τον οισοφάγο και δεν μπορούσα να φάω\"

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή "Στούντιο 4", μέσα στο σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ο τραγουδιστής μίλησε μεταξύ άλλων και για τις επεμβάσεις που έκανε στο παρελθόν και είχαν ως αποτέλεσμα να του δημιουργήσουν πρόβληματα υγείας και πιο συγκεκριμένα στον οισοφάγο του.

Διαβάστε ακόμα: H εξομολόγηση του Θοδωρή Μαραντίνη: "Πολλές φορές πήγαμε να το διαλύσουμε" [βίντεο]

Χαρακτηριστικά ανέφερε: "Είχα ένα θεματάκι στην υγεία μου και τείνει φτιάξει κι αυτό. Εγώ έχω πολύ έντονη παλινδρόμηση κι αυτό με επηρέαζε στην καθημερινότητά μου και στον μεταβολισμό μου γενικότερα.Κάποια στιγμή μου πρότειναν να κάνω μια επέμβαση για να λυθεί και δεν πέτυχε, οπότε είχα δυσκολία στο να φάω. Μου στένεψαν πάρα πολύ τον οισοφάγο, δεν κατέβαινε το φαγητό κι έκανα πολλές φορές εμετό.Μού είπαν ότι θα περάσει και περίμενα περίπου ένα χρόνο".-

Eνώ συνέχισε:"Έκανα και μια δεύτερη και ούτε αυτή πέτυχε και θα χρειαστεί να κάνω και μια τρίτη. Ακόμα αντιμετωπίζω πολύ σοβαρό πρόβλημα. Έπεσαν όλα μαζί. Αυτή η επέμβαση είναι πολύ απλή όσον αφορά την διαδικασία της. Οι επιπλοκές φάνηκαν στην πορεία της αποθεραπείας.Δεν φοβήθηκα αλλά μου είπαν αν το αφήσω μπορεί να επηρεάσει πολύ και να έχω ρήξη οισοφάγου. Σίγουρα πρέπει να μπω να το ξανακάνω…Στην αρχή έχασα πολλά κιλά κι επηρέασε όλο το γαστροπεπτικό μου σύστημα. Σίγουρα επηρέασε και την φωνή μου. Έχω μάθει να ζω με αυτό αλλά πρέπει να το φτιάξω". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, θοδωρής μαραντίνης, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9990 s (290 Queries.) // Parse time: 0.4353 s // Total time: 3.4342 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X