Gift guide: 5 Tommy Hilfiger αξεσουάρ που κάθε γυναικά θα λατρέψει


Gift guide: 5 Tommy Hilfiger αξεσουάρ που κάθε γυναικά θα λατρέψει

Επιλογές για να ξεχωρίσεις αυτές τις γιορτές.

Τα στολίδια και τα λαμπιόνια πήραν τη θέση τους στο δέντρο εδώ και πολλές μέρες, τώρα ήρθε η στιγμή για να μπουν και τα δώρα στην θέση τους.

Αν ψάχνεις λοιπόν δώρα για τις φίλες, τη μαμά ή την καλή σου, η νέα συλλογή Tommy Hilfiger περιλαμβάνει τις τσάντες και τα αξεσουάρ που κάθε γυναίκα θα ήθελε να βάλει στην γκαρνταρόμπα της.

Mini bag

Οι μικρές, χαριτωμένες μίνι τσάντες είναι μια απο τις μεγαλύτερες τάσεις της μόδας εδώ και μερικές σεζόν. Μπορεί να χωράνε μέσα ελάχιστα αλλά χαρίζουν μπόλικο στιλ. Μια μίνι τσάντα με την υπογραφή του Tommy Hilfiger είναι το ιδανικό δώρο για κάθε γυναίκα που λατρεύει τη μόδα.

Tote bag

Καμιά γυναικά δεν μπορεί να πει όχι σε μια tote bag που χωράει μέσα όλα της, τα πράγματα, πόσο μάλλον όταν αυτή είναι Tommy Hilfiger.

Crossover bag

Η κλασσική χιαστή τσάντα που μπορεί να ολοκληρώσει κάθε βραδινή έξοδο είναι μια κλασσική και safe επιλογή δώρου.

Blanket scarf

Το ιδανικό αξεσουάρ όταν πέφτει η θερμοκρασία αφού χαρίζει μια cosy νότα στα looks και μπορεί να φορεθεί είτε πάνω είτε κάτω από το παλτό.

Baker boy καπέλο

Το baker boy καπέλο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα statement αξεσουάρ των fashion girls γιατί έχει το ατού να κάνει τα outfits να δείχνουν πιο elegant.

Info: Η γυναικεία συλλογή Tommy Hilfiger FW21 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

Tags Tommy Hilfiger, gift guide, xmas, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9783 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2962 s // Total time: 3.2745 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X