Νικόλας Ιωαννίδης: Οι αγαπημένες του αναμνήσεις από τη φετινή χρονιά! 


Νικόλας Ιωαννίδης: Οι αγαπημένες του αναμνήσεις από τη φετινή χρονιά! 

Οι στόχοι του για το 2022!   

Ο Νικόλας Ιωαννίδης έχει κάνει γνωστό μέσα από συνεντεύξεις του αλλά και μέσα από το instagram ότι δεν αγαπά ιδιαίτερα τα Χριστούγεννα. 

Εμείς επικοινωνήσαμε με τον παρουσιαστή και εξομολογήθηκε ποιες είναι οι αναμνήσεις που έχει από αυτές τις γιορτινές ημέρες αλλά και τους στόχους του για τη νέα χρονιά. 

“Όπως είναι πολύ γνωστό δεν είμαι φίλος των Χριστουγέννων γιατί δεν έχω ωραίες αναμνήσεις αλλά ούτε εικόνες καθώς πάντα δούλευα νύχτα. Δηλαδή πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου να αλλάζω τον χρόνο είτε στο club Zoo όπου και δούλευα είτε σε ένα οικογενειακό σπίτι και στις 00:01 να είμαι ήδη στο αμάξι για να πάω δουλειά”, εξομολογήθηκε. 

Όσον αφορά στις αγαπημένες του αναμνήσεις από τη φετινή χρονιά απάντησε: “Γιατί σιόρ. Έσχει κανένας καμιά καλή ανάμνηση το 2021; Αστείο! Φυσικά και θα κρατήσω την βάφτιση της μικρής της βαφτιστήρας μου αλλά και το γεγονός ότι η μεγάλη μου η Εβελίνα μου πήγε πρώτη δημοτικού. Το γεγονός ότι άλλαξα δουλειά και βρήκα ξανά τον χαμένο μου εαυτό”.

Στους στόχους του για τη νέα χρονιά, απάντησε ως εξής: “Μα επέλλανες. Εν βάλλω στόχους πλέον γιατί γελά τζαι ο πλάστης μου. Τίποτα. Να έχω την υγεία μου για να μπορέσω να έχω ότι έχω και τώρα. Τη δουλειά μου, την οικογένεια μου αλλά και τους φίλους μου”.
 

Tags νικολας ιωαννιδης, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8605 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3641 s // Total time: 2.2246 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X