Η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη εξομολογείται τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την περίοδο της λοχίας! [βίντεο]


Η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη εξομολογείται τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την περίοδο της λοχίας! [βίντεο]

“Δεν μας είπε κάποιος πόσο δύσκολο είναι”  

Η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη πριν από περίπου τρεις μήνες υποδέχθηκε στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Χριστίνο Πίπη, την κόρη τους, Ζακελίνα Μαρία.

Η γνωστή instagrammer και νέα μανούλα θέλησε να μοιραστεί τη δική της εμπειρία λοχίας με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. 

“Ήθελα κι εγώ να σας μιλήσω για τη δική μου εμπειρία λοχίας. Την περίοδο δηλαδή μετά τη γέννηση του μωρού. Για εμένα δεν ήταν η πιο εύκολη περίοδος. Τα είχα κάπως διαφορετικά στο μυαλό μου, πίστευα ότι στη μία εβδομάδα θα ήμουν πίσω στις δουλειές μου. Ότι θα ήμουν η Θέλξια που ήμουν απλά με ένα μωρό. Ίσως να είχε υπερεκτιμήσει τις “δυνάμεις” μου. Και είχα υποτιμήσει το πόσο σημαντικές είναι οι ορμόνες… και γενικά τις δυσκολίες που έρχονται μαζί με τον ερχομό του μωρού. Στην αρχή ήμουν πολύ προβληματισμένη γιατί δεν μου είπαν οι φίλες μου… Η μόνη που μου είπε ότι δεν θα είμαι η ίδια με ένα μωρό ήταν η μάμα μου. Αλλά πάλι δεν ήμουν σε θέση εγώ να καταλάβω τι εννοούσε. Δεν μας είπε κάποιος πόσο δύσκολο είναι. Τι να περιμένουμε για να είμαστε προετοιμασμένες”, εξομολογήθηκε η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 


 

Tags θελξια βαλερια φραγκουδη, διασημοι, λοχια, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4160 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4418 s // Total time: 2.8578 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X