Xmas Style: 3 day-to-night συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με ένα καρό παλτό


Xmas Style: 3 day-to-night συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με ένα καρό παλτό

Γιορτινά σύνολα με το πιο \"it\" πανωφόρι της σεζόν από τη χειμερινή συλλογή της Tommy Hilfiger.

Το κόκκινο καρό παλτό είναι ένα από τα must-have κομμάτια του εορταστικού ντυσίματος αφού από μόνο του μας βάζει στο απόλυτο χριστουγεννιάτικο mood. Επίσης συνδυάζεται αρκετά εύκολα με άλλα κομμάτια ενώ παράλληλα αναβαθμίζει τόσο τα καθημερινά όσο και τα βραδινά μας σύνολα.

Εμείς, κάναμε έρευνα αγοράς, και βρήκαμε το ιδανικό κόκκινο καρό παλτό από τη χειμερινή συλλογή της Tommy Hilfiger με το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις 3 διαφορετικά day-to-night outfits.

Πάρε ιδέες από τους παρακάτω έξυπνους συνδυασμούς που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τις πιο festive εμφανίσεις του μήνα.

Οutfit 1: Πώς να το φορέσεις όταν θα πας για ψώνια για δώρα Χριστουγέννων 

Συνδύασε το με ένα μπεζ σετ από άνετες πλεκτές φόρμες και μπεζ σκουφάκι. Ολοκλήρωσε το look με μία καρό τσάντα και μπεζ wedge ankle boots.

Οutfit 2: Πώς να το φορέσεις στο χριστουγεννιάτικο Brunch

Συνδύασε το με ένα μπλε skinny τζιν, ένα λευκό πλεκτό πουλόβερ ή ένα λευκό φούτερ, matching κόκκινο καρό κασκόλ, καφέ μποτάκια και μπλε crossbody τσάντα. 

Οutfit 3: Πώς να το φορέσεις στη βραδινή σου έξοδο

Συνδύασε το με μία πλεκτή κόκκινη φούστα, ένα λευκό ζιβάγκο και μία κάπα με print. Ολοκλήρωσε το look με φλατ μπότες μέχρι το γόνατο και κόκκινη τσάντα με χρυσή αλύσιδα. 

Info: Η γυναικεία συλλογή Tommy Jeans Winter 2021 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης στην Κύπρο.

Tags μόδα, Tommy Hilfiger, day to night


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4234 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3434 s // Total time: 2.7668 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X