Κάνε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σου χρησιμοποιώντας τη Settle! 


Κάνε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σου χρησιμοποιώντας τη Settle! 

Τώρα η αγορά των Christmas gifts γίνεται εύκολα και απλά με το πάτημα ενός κουμπιού!   

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και όπως κάθε χρόνο αυτή την περίοδο αρχίζουμε να προγραμματιζόμαστε με τις αγορές που θέλουμε να κάνουμε για τις γιορτές.

Αρκετά είναι τα δώρα που έχουμε συμπεριλάβει ήδη στη wish list μας τόσο για εμάς όσο και για τα αγαπημένα μας πρόσωπα προκειμένου να γίνει η ανταλλαγή είτε ανήμερα των Χριστουγέννων είτε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Μέσα από το application της Settle μπορείτε να βρείτε μία γκάμα από συνεργαζόμενα καταστήματα, τα οποία προσφέρουν πληθώρα επιλογών για τα Christmas gifts που σκοπεύετε να χαρίσετε τις φετινές γιορτές. 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε δωρεάν το app και να κάνετε εγγραφή με πολύ απλό τρόπο προκειμένου να εντοπίσετε τα καταστήματα αυτά και να επωφεληθείτε της ευκολίας που προσφέρει η συναλλαγή με Settle. 

Σε περίπτωση που δυσκολεύεστε να αποφασίσετε τι δώρο να χαρίσετε στους φίλους και στην οικογένειά σας, κάνοντας swipe to the left στα καταστήματα που υπάρχουν μέσα στο app, θα πάρετε ιδέες για να εντυπωσιάσετε με τις επιλογές σας. 

Μπορείτε να βρείτε δώρα όπως προϊόντα για το σπίτι, είδη διακόσμησης, λουλούδια για να δώσουν μία πιο χαρούμενη πινελιά στο γιορτινό τραπέζι, κρασιά και αρκετές άλλες επιλογές ανάλογα με τα γούστα και τις απαιτήσεις σας. 

Κατέβασε την εφαρμογή της Settle εδώ και νιώσε τη μαγεία των φετινών Χριστουγέννων.
 

Tags settle, χριστουγεννα, app, application


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4321 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3983 s // Total time: 2.8304 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X