Λουκάς Φουρλάς: Ο χωρισμός με την Ηλέκτρα Φωτιάδου, ο γιος τους, και ο χαμός της κόρης τους, Άρτεμις [βίντεο]


Λουκάς Φουρλάς: Ο χωρισμός με την Ηλέκτρα Φωτιάδου, ο γιος τους, και ο χαμός της κόρης τους, Άρτεμις [βίντεο]

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Κύπριος ευρωβουλευτής - \"Η Ηλέκτρα θα είναι πάντα η μητέρα της Άρτεμις και του Ιάσωνα\"

Μια εξομολόγηση καρδιάς είδαμε να κάνει ο Λουκάς Φουρλάς στον Τάσο Ευαγγέλου και στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, το απόγευμα της Τετάρτης, 8 Δεκεμβρίου.

Ο Κύπριος ευρωβουλευτής μίλησε στον δημοσιογράφο τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική του ζωή, η οποία χωρίζεται τα τελευταία χρόνια, σε δυο πρωτεύουσες, τις Βρυξέλες και την Λευκωσία. 

Μεταξύ άλλων ο Λουκάς Φουρλάς αναφέρει πως η τηλεόραση του λείπει αν και νιώθει χορτάτος από όλο αυτό που έζησε, ενώ για την απόφαση του να αποχωρήσει από τα media, σχολίασε πως απλά έκλεισε αυτός ο κύκλος,  νιώθοντας πως τα έχει κάνει όλα.

Διαβάστε ακόμα: Λουκάς Φουρλάς: Δείτε την εικόνα που πόσταρε σε ηλικία 12 ετών και το σχόλιο του γιου του

Ενώ αποκάλυψε και το γεγονός πως έγραψε το δικό του εγχειρίδιο για τα 23 χρόνια στην τηλεόραση παρέχοντας συμβουλές προς τους επίδοξους νέους δημοσιογράφους.

Όσο για τον γιο του, Ιάσωνα, δήλωσε πως είναι η συνέχεια του, είναι ένας μαχητής, έχει την δική του προσωπικότητα, χαρακτήρα, και τις δίκες του απόψεις. Μάλιστα η υπόσχεση που του έδωσε ήταν πως δεν θα περάσει εβδομάδα που δεν θα έρχεται Κύπρο να τον βλέπει, το οποίο και τηρεί για εκείνον.

Ο Λουκάς Φουρλάς όπως ήταν αναμενόμενο μίλησε και για τον χαμό της μικρής του κόρης, Άρτεμις, αλλά και για την πρώην σύζυγό του Ηλέκτρα Φωτιάδου, και τις σχέσεις που έχουν μετά τον χαμό του παιδιού τους, δηλώνοντας τα ακόλουθα: "Έχουμε χωρίσει με την Ηλέκτρα έχει περίπου τρία χρόνια. Παρόλα αυτά θα είναι πάντα η μητέρα της Άρτεμις και του Ιάσωνα, είμασταν ένα χρόνο που περάσαμε πάρα πολλά μαζί, έχουμε ένα κοινό στόχο να μεγαλώσουμε ένα γιο για τον οποίο είμαστε και οι δυο περήφανοι.  Δεν υπάρχει χωρισμός που να μην ήταν εύκολος, υπάρχουν περιπτώσεις που είναι καλύτερα να χωρίσεις παρά να παραμείνεις, δεν σημαίνει αυτό πως είσαι εχθρός με τον άλλο. Διατηρώντας μια καλή σχέση με την Ηλέκτρα έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον Ιάσωνα". Δείτε πιο κάτω το απόσπασμα:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, λουκάς φουρλάς, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9656 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3969 s // Total time: 2.3626 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X