Τα items που πρέπει να προσθέσεις οπωσδήποτε στη χριστουγεννιάτικη wishlist σου!


Τα items που πρέπει να προσθέσεις οπωσδήποτε στη χριστουγεννιάτικη wishlist σου!

Φέτος στις γιορτές μοιράσου το δώρο της ομορφιάς!

Η πιο μαγική εποχή του χρόνου είναι σχεδόν εδώ και φυσικά αναφερόμαστε στα Χριστούγεννα. Η Intimissimi προσθέτει μαγεία στις συλλογές της χαρίζοντας σου μία πιο γιορτινή νότα. Μία συλλογή εμπνευσμένη από τα Χριστούγεννα γιορτάζοντας την ομορφιά σε όλες της τις μορφές ιδανική για εσένα αλλά για τα δώρα που θες να κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα. 

Κομψά εσώρουχα για σαγηνευτικές εμφανίσεις 

Εξαιρετικά σέξι σετ εσωρούχων σε κλασικό μαύρο, κόκκινο κεράσι και χρυσό διαθέτουν τολμηρές διαφάνειες με τις συνυφασμένες τιράντες τους να παίζουν ένα σαγηνευτικό παιγνίδι.

Το τριγωνικό σουτιέν και το βραζιλιάνικο σλιπ ξεχωρίζουν για τον αισθησιασμό τους, όπως και το κορμάκι Silhouette D'Amour. Ενα κορμάκι που συνδυάζει αρμονικά τούλι με πουά και δαντέλα και γίνεται ακόμα πιο εξαίσιο με κυματιστό τελείωμα (scalloped hem) και στρατηγικά κοψίματα. 

Το τούλι με ανάγλυφα πουά (tulle plumetis) παραμένει ο πρωταγωνιστής της σειράς Sexy Dot Com, τόσο στο συνδυασμό balconette σουτιέν και βραζιλιάνικο σλιπ όσο και στο σετ  με τριγωνικό σουτιέν και σλιπ ενώ το baby-doll είναι επίσης εξαιρετικά κομψό.     

Let’s be shiny! 

Στη σειρά Let's Shine τα party-ready εσώρουχα και κορμάκια με χαμηλή πλάτη σε μαύρο χρώμα γίνονται ακόμη πιο ξεχωριστά στην εκδοχή με μεταλλικό νήμα lurex σε χρυσό.

Retro lover

Η σειρά Something Lacy με ρετρό γοητεία ξεχειλίζει, όπου η δαντέλα στολίζει τον κορσέ με σουτιέν balconette που συνδυάζεται άψογα με ασορτί ψηλόμεσο σλιπ.

Cozy… is the magic word! 

Η γιορτινή διάθεση εμφανίζεται και στην συλλογή nightwear όπου ζεστές και cozy πιτζάμες με στρογγυλή λαιμόκοψη και joggers σε ασορτί αποχρώσεις παρουσιάζουν διάφορα αποτυπώματα, μερικά από τον κόσμο της Disney. Ιδανικές για αγκαλίτσες στον καναπέ ή μπροστά από το τζάκι είναι οι ολόασπρες ρόμπες από fleece και για ένα ολοκληρωμένο Intimissimi look ανακαλύψτε τις must-have παντόφλες από macro-rib βελούδο διαθέσιμες σε διάφορα χρώματα.

Διαχρονική κομψότητα 

Και ας μην ξεχνάμε ότι πιο διαχρονικό και classy διαθέτει η συλλογή Intimissimi που δεν είναι άλλο από τις κόκκινες μεταξωτές πιτζάμες σε αντρικό στύλ. Θα τις βρεις και σε εκδοχή modal.

Στη συλλογή πλεκτών το απαλό και υψηλής απόδοσης ύφασμα Ultralight με κασμίρι, χάρη στη λεπτή υφή σου, χαρίζει ένα διάφανο αποτέλεσμα επιτρέποντας μια ματιά στα εσώρουχα. 

Σε μια κλασική ντουλάπα που ποτέ δεν απομακρύνεται πολύ από το κλασικό λευκό, μαύρο και μπλε, μπορεί να εμπλουτιστεί με γιορτινά χρώματα όπως το κόκκινο και αλουμίνιο γκρι mélange με μερικές πινελιές lurex. 

Ανακαλύψτε την όμορφη συλλογή της Intimissimi στα καταστήματα. Μια πλούσια συλλογή, για να δώσει ως δώρο: μια σαφής πρόσκληση στην ομορφιά ακόμα και τα Χριστούγεννα...!
 

Tags Intimissimi


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0065 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0539 s // Total time: 0.0604 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X