Με την εορταστική συλλογή της Calzedonia θα "κλέψετε" τις εντυπώσεις φέτος στις γιορτές! 


Με την εορταστική συλλογή της Calzedonia θα "κλέψετε" τις εντυπώσεις φέτος στις γιορτές! 

Τα ιδιαίτερα κομμάτια και τα λαμπερά καλσόν που πρέπει να προσθέσετε στη χριστουγεννιάτικη shopping list σας!  

Κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι εμφανίσεις μας επιδιώκουμε να είναι άκρως λαμπερές και εντυπωσιακές. 

Η Calzedonia με μία special edition συλλογή έρχεται να προσθέσει κομψότητα στις εμφανίσεις των γιορτών προτείνοντας ένα εκλεπτυσμένο, εμβληματικό και σέξι jumpsuit φτιαγμένο από λεπτή λουλουδάτη δαντέλα, ιδανικό για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. 

Το jumpsuit αποτελεί διαχρονικά key item σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα για σαγηνευτικές εμφανίσεις και το έχουμε δει αρκετές φορές να επιλέγεται από αστέρες του Hollywood σε red carpet περιστάσεις.

Με στρόγγυλη λαιμόκοψη μπροστά και πίσω, μακριά μανίκια και μακριά πόδια που επεκτείνονται προς τα κάτω για να καλύψουν τα πόδια, το jumpsuit από δαντέλα της Calzedonia είναι ένα εκλεπτυσμένο κομμάτι και προσιτό στην τιμή, ιδανικό για τη δημιουργία πολλών διαφορετικών εμφανίσεων που να είναι όλες εντελώς αποκλειστικές και εντυπωσιακές.

Συνδυάζεται άψογα με δερμάτινο-στυλ φούστα ή σορτς για εμφάνιση rock'n'roll ενώ με μάξι σακάκι ή φόρεμα blazer για να γίνει μια πιο τολμηρή αλλά συνάμα εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Στην εν λόγω συλλογή περιλαμβάνεται επίσης μία σειρά από ιδιαίτερα καλσόν διακοσμημένα με κρόσσια από στρας, πέτρινα απλικέ, με αστέρια και ρίγες ζέβρας προσθέτοντας πόντους στην εμφάνισή σας! 

Επιπλέον, τα κολάν flare (με άνοιγμα προς τα κάτω) εμπλουτισμένα με πούλιες και λαμπερά γεωμετρικά σχέδια αποτελούν key items για ειδικές περιστάσεις.

Τα καλσόν “Special Edition” θα τα δούμε φορεμένα από την Chiara Ferragni, την διαδικτυακή πρέσβειρα της CALZEDONIA και είδωλο της μόδας, η οποία τα παρουσιάζει στα κοινωνικά δίκτυα με τον δικό της μοναδικό τρόπο.

 

Tags calzedonia, special edition


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8927 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3456 s // Total time: 2.2383 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X