O Ben Affleck αποκαλύπτει πως έγινε η επανασύνδεση με την JLo! 


O Ben Affleck αποκαλύπτει πως έγινε η επανασύνδεση με την JLo! 

Η υπέροχη απάντηση που έδωσε!   

Η επανασύνδεση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck απασχόλησε και εξακολουθεί ακόμα να απασχολεί τους fans τους αλλά και τα media που ενθουσιάστηκαν με τον ρομαντισμό που εκπέμπει η σχέση τους.

Το γεγονός ότι η Lopez αποφάσισε να μπει σε μια σοβαρή σχέση με τον Affleck λίγο μετά τη διάλυση του αρραβώνα της με τον Alex Rodriguez έκανε πολλούς να αναρωτηθούν πώς έγινε η πρώτη τους συνάντηση μετά από τόσα χρόνια, ποιος έκανε το πρώτο βήμα και με ποια αφορμή. Πολλά δημοσιεύματα στις αρχές της σχέσης τους έκαναν λόγο για ένα πρώτο βήμα που έκανε ο ηθοποιός για να συμπαρασταθεί στην πρώην του στις δύσκολες στιγμές μετά τον χωρισμό της. Ποιος μπορεί να ξεχάσει, άλλωστε, τον τρόπο με τον οποίο είχε μιλήσει για εκείνη σε αφιέρωμα αμερικάνικου περιοδικού στην σταρ. "Πού κρατάς το σιντριβάνι της νεότητας; Γιατί μοιάζεις όπως ήσουν το 2003 και εγώ φαίνεται σαν να είμαι στα 40 μου, στην καλύτερη περίπτωση;” είχε πει.

Οι δηλώσεις τους, τα δημοσιεύματα αλλά και ο ρομαντισμός που δείχνουν να εκτιμούν και οι δύο αποκαλύπτουν ότι ο Ben Affleck ποτέ δεν ξεπέρασε την Lopez και μετά από χρόνια είχε μια δεύτερη ευκαιρία να γίνει ξανά ευτυχισμένος μαζί της. Η αλήθεια είναι, όμως, πως μόνο οι δύο σταρ γνωρίζουν πώς πραγματικά έγινε η επανασύνδεση κι από ό,τι φαίνεται δεν θα το μοιραστούν ποτέ μαζί μας.

Ο Ben Affleck μίλησε σε συνέντευξή του στο περιοδικό WSJ για τη σχέση του με τη J.Lo εξηγώντας ότι "είναι μια καλή ιστορία. Είναι μια φανταστική ιστορία. Και ξέρετε ίσως μια μέρα την πω. Θα γράψω για αυτή. Και μετά θα της βάλω φωτιά” είπε αστειευόμενος, προσθέτοντας πως "μπορώ να πω ότι είναι σίγουρα όμορφη για μένα”.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως "είμαι πολύ τυχερός στη ζωή μου που είχα δεύτερες ευκαιρίες και γνωρίζω ότι κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν καν πρώτες. Είχα δεύτερες ευκαιρίες στην καριέρα μου και σαν άνθρωπος. Η ζωή είναι δύσκολη και πάντα αποτυγχάνουμε και ελπίζω πως μαθαίνουμε από αυτά τα λάθη. Το μόνο πράγμα που πραγματικά πρέπει να επωφεληθείς είναι η δεύτερη ευκαιρία. Προσπάθησα να το εκμεταλλευτώ και δεν πέτυχα πάντα αλλά στις περιπτώσεις που το έκανα, ήταν κι αυτές που ήταν πολύ καθοριστικές για μένα”.

Πηγή: HarpersBazaar.gr

Photo Credits: EPA
 

Tags Ben Affleck, Jennifer Lopez, showbiz, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4392 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3282 s // Total time: 2.7674 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X