Πέτρος Ίμβριος: "Δεν είμαι καλό παιδί. Είμαι εντάξει" [βίντεο]


Πέτρος Ίμβριος: "Δεν είμαι καλό παιδί. Είμαι εντάξει" [βίντεο]

Η εξομολόγηση του τραγουδιστή για τα παιδιά του και τις πρώην συζύγους του.   

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ήρθε κι έδεσε” ήταν το πρωί της Πέμπτης, 2 Δεκεμβρίου μέσω skype ο Πέτρος Ίμβριος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα παιδιά του καθώς και στον τρόπο που διαχειρίστηκε τον χωρισμό του με τη Ναταλία Γερμανού.

“Τα παιδιά μου είναι το παν […] Περνάω αυτά που μου πέρασαν κι εμένα οι γονείς μου… Αυτά που πραγματικά μου έδωσαν και εκτιμώ ήταν 4-5 πράγματα που είχανε οι παλιοί. Τις αξίες που πρέπει να δίνουμε κι εμείς στα παιδιά μας. Τώρα αν ξέρει λίγο καλύτερα μαθηματικά το παιδί μου ή φυσική δεν είναι της ουσίας. Η ουσία είναι να είναι τίμιος, να αγαπάς τους συνανθρώπους σου, να είσαι δοτικός, να είσαι φιλόξενος, να είσαι συνεπής. Και βέβαια κάτι πολύ σημαντικό, μιλάω πολύ με τα παιδιά μου. Ιδίως με τις κόρες μου που τώρα είναι περίπου 14 η μία και 12 η άλλη…”, είπε αναφερόμενος στις αξίες που θέλει να μεταδώσει στα παιδιά του.

Κατόπιν, κληθείς να αναφερθεί στον χωρισμό του από τη Ναταλία Γερμανού, είπε: “Δεν είμαι καλό παιδί, είμαι εντάξει… Είμαι σωστός άνθρωπος […] Με τη Ναταλία τα βάλαμε κάτω κι αφού δεν πήγαινε άλλο αυτό το πράγμα με αγάπη, το παλέψαμε, ένα δύο χρόνια, όπως και με τη δεύτερη σύζυγό μου την Έλενα”. 

Tags Πέτρος Ιμβριος, διασημοι, ηρθε κι εδεσε, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3146 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4122 s // Total time: 2.7267 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X