Η στήριξη του Θοδωρή Μαραντίνη στη Σίσσυ Χρηστίδου για την περιπέτεια υγείας της μητέρας της: "Eίμαι δίπλα της" [βίντεο]


Η στήριξη του Θοδωρή Μαραντίνη στη Σίσσυ Χρηστίδου για την περιπέτεια υγείας της μητέρας της: "Eίμαι δίπλα της" [βίντεο]

Οι δηλώσεις που έκανε ο τραγουδιστής για την οικογένειά του.

Τη στήριξη του δείχνει προς τη Σίσσυ Χρηστίδου αυτό το διάστημα που περνάει δύσκολα ο πρώην σύζυγός της, Θοδωρής Μαραντίνης.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης σε δηλώσεις που έκανε χθες, Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου σε έξοδό του, εξέφρασε ότι βρίσκεται δίπλα της παρουσιάστριας μέσα σε όλη αυτή την περιπέτεια που περνάει με την υγεία της μητέρας της.

Διαβάστε ακόμα: Οι δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη on camera στα Super Music Awards για την προσωπική του ζωή!

Συγκεκριμένα ο Θοδωρής Μαραντίνης σχολίασε: “Προσπαθώ να είμαι ένας μπαμπάς που ασχολείται όσο μπορεί περισσότερο. Από εκεί και πέρα σίγουρα γίνομαι μερικές φορές χαζός και ανόητος με τα παιδιά μου. Το παραχαίρομαι αλλά μ’ αρέσει πολύ να είμαι μαζί τους. Τα παιδιά είναι πάνω από όλα, αυτό το είχαμε χτίσει με τη Σίσσυ από όταν ήμασταν μαζί. Προτιμούμε να έχουμε μια καλή σχέση σε οποιαδήποτε μορφή για να μην επηρεαστούν τα παιδιά.Φυσικά και είμαι δίπλα της, όσο να ναι λογικό δεν είναι; Εδώ ο κόσμος καίγεται δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με τα unfollow;". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, θοδωρής μαραντίνης, σισσυ χρηστιδου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3951 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3878 s // Total time: 2.7829 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X