Νέα προϊόντα θαλάσσιας ομορφιάς που ενυδατώνουν διαρκώς ακόμη και το πιο διψασμένο δέρμα


Νέα προϊόντα θαλάσσιας ομορφιάς που ενυδατώνουν διαρκώς ακόμη και το πιο διψασμένο δέρμα

Επαγγελματικό πρωτόκολλο και καθημερινή σειρά περιποίησης προσώπου από τη Thalgo.

Η δύναμη των θαλάσσιων ορυκτών για να ενυδατώσουν και να ενδυναμώσουν το διψασμένο δέρμα. Άφησε τη θάλασσα να ενδυναμώσει την ομορφιά σου.

ΤΟ ΝΕΡΟ, ΠΗΓΗ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Το νερό, το κύριο συστατικό στο δέρμα (70%), είναι απαραίτητο για τη σωστή δομή, την ισορροπία, την ανανέωση και τις ιδιότητές του (όπως ελαστικότητα, λειτουργία φραγμού κ.λπ.).

Αντιπροσωπεύει επίσης μια φυσική πηγή ομορφιάς, προσφέροντας ελαστικό δέρμα και λαμπερή επιδερμίδα. Εξωτερικοί επιθετικοί παράγοντες (άνεμος, κρύο, ακτίνες UV, κάπνισμα, αλκοόλ κ.λπ.) μαζί με τη γήρανση και ορμονικές  ανισορροπίες μπορεί να ευθύνονται για τη μείωση των αποθεμάτων νερού στο δέρμα. Όταν το δέρμα «διψά», αυτό γίνεται θαμπό και χάνει την ελαστικότητά του και μπορεί να παρουσιάσει γραμμές αφυδάτωσης: γίνεται αδύναμο. 

SOURCE MARINE

Η πρώτη ενυδατική περιποίηση της επιδερμίδας με συμπυκνωμένα θαλάσσια ενεργά συστατικά για δέρμα που λάμπει φυσικά.

Για διαρκή ενυδάτωση και ενίσχυση του διψασμένου δέρματος σε καθημερινή βάση, τα Επιστημονικά Εργαστήρια της THALGO έχουν συγκεντρώσει δύο θαλάσσια συμπλέγματα υψηλής συμπύκνωσης στη νέα σειρά SOURCE MARINE:

Sève Bleue des Océans (θαλάσσιο νερό με ψηλή συγκέντρωση Μαγγάνιου)

Φυσικά πλούσιο σε θαλάσσιο μαγγάνιο, διορθώνει τις τρεις αιτίες της έλλειψης νερού στο δέρμα, ενισχύει τον υδρολιπιδικό φραγμό, αποκαθιστά τα αποθέματα δερματικού νερού και βελτιστοποιεί την κυκλοφορία του στην επιδερμίδα.

Patented Micronised Marine Algae Filtrate (Πατενταρισμένο φιλτράρισμα μικροιονισμένων θαλάσσιων φυκιών)

Ενισχυμένο με 14 θαλάσσια μικροθρεπτικά συστατικά απαραίτητα για το δέρμα, αυτό το φυσικό εκχύλισμα αποκλειστικά για τη THALGO ενισχύει τις δερματικές και επιδερμικές δομές που είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της βέλτιστης ενυδάτωσης του δέρματος.

Για να ενυδατώσει και να ενισχύσει ακόμη και το πιο διψασμένο δέρμα, η THALGO δημιούργησε την SOURCE MARINE την πρώτη ενυδατική περιποίηση της επιδερμίδας πλούσια σε θαλάσσια ενεργά συστατικά που αναπληρώνουν το δέρμα.

Tags beauty, SOURCE MARINE, Thalgo, skincare, Ομορφια, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6887 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3276 s // Total time: 3.0163 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X