Σάββας Πούμπουρας: "Έφτασα στο σημείο μηδέν, δεν ήθελα να ξυπνάω" [βίντεο]


Σάββας Πούμπουρας: "Έφτασα στο σημείο μηδέν, δεν ήθελα να ξυπνάω" [βίντεο]

\"Ενιωθα ένα μαύρο σύννεφο και ήταν βαρύ\"

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, “Μega Καλημέρα”, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης, 30 Νοεμβρίου, καλεσμένος ο Σάββας Πούμπουρας.

Ο Έλληνας παρουσιάστριας μέσα σε όλα όσα σχολίασε, εξομολογήθηκε σοκάροντας με τα λεγόμενά του, την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του.

Διαβάστε ακόμα: Σάββας Πούμπουρας: "Λύγισε" μιλώντας για την κατάθλιψη που πέρασε [βίντεο]

Χαρακτηριστικά δήλωσε: "Έφτασα στο σημείο μηδέν, είπα δεν έχει πιο κάτω οπότε κάτι πρέπει να αλλάξω. Οπότε πως αλλάζεις; Ή βρίσκεις ανθρώπους που έχουν βιώσει την αλλαγή και την έχουν αποτυπώσει σε ένα βιβλίο ή ανθρώπους που έχουν βρεθεί στις πιο δύσκολες συνθήκες και έχουν κάτι να σου πουν. Ξυπνούσα και δεν ήθελα να συνεχίσω να ξυπνάω.Έπεφτα κάθε βράδυ για ύπνο και έλεγα “εντάξει ας μη ξυπνήσω αύριο, ας μη φάω πάλι όλο το άγχος του πρωινού που σηκώνομαι”. Τα πράγματα πάνε καλά στη ζωή – πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για αυτά που έχουμε – αλλά το μυαλό μας παίζει σκοτεινά παιχνίδια. Σε βάζει συνέχεια σε μια διαδικασία ότι δεν είσαι καλά, ότι κάτι δε γίνεται σωστά.Ξύπναγα το πρωί και έλεγα, “μίλησα καλά σε αυτόν; Έκανα τη σωστή κίνηση; Πήρα τη σωστή απόφαση;”. Αυτό σε τρώει και για να μη σε τρώει κάνεις άλλα πράγματα. Το πρωί όταν ξυπνούσα ένιωθα ένα μαύρο σύννεφο και ήταν βαρύ. Το νιώθει πολύς κόσμος". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags Σάββας Πούμπουρας, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0301 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3767 s // Total time: 3.4068 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X