Julia Roberts: H σπάνια φωτογραφία για τα 17α γενέθλια των δίδυμων παιδιών της


Julia Roberts: H σπάνια φωτογραφία για τα 17α γενέθλια των δίδυμων παιδιών της

H διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε μια παλιά φωτογραφία της με τα δίδυμα παιδιά της.

Η Julia Roberts γιόρτασε τα 17α γενέθλια των δίδυμων παιδιών της, Hazel και Phinnaeus, που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της Danny Moder.

Η 54χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram μια παλιά φωτογραφία της με τα παιδιά της, μια σπάνια κίνηση για τη σταρ που έχει κρατήσει τόσο τα δίδυμα όσο και τον μικρότερο γιο της, τον 14χρονο Henry μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

“17 από τα πιο γλυκά χρόνια της ζωής μου” έγραψε στη φωτογραφία που τη δείχνει να έχει αγκαλιά τα μωρά της. Πολλοί διάσημοι φίλοι της ηθοποιού της ευχήθηκαν για την περίσταση, με την ανιψιά της και πρόσφατα νέα μαμά, Emma Roberts, να στέλνει πολλές καρδούλες στα ξαδέλφια της.

Το καλοκαίρι του 2021, η κόρη της Julia Roberts, Hazel, έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί μαζί με τον πατέρα της Danny Moder στην πρεμιέρα του ‘Flag Day’ στο 74ο φεστιβάλ κινηματογράφου των Καννών.

Η Roberts είχε μιλήσει για την οικογενειακή της ζωή αλλά και τον γάμο της που μετράει 19 χρόνια σε ένα podcast του Goop, λέγοντας πόσο ευτυχισμένη είναι με τον σύζυγό της: “Είσαι νέος και ερωτεύεσαι και λες ότι θα παντρευτείς και θα χτίσεις ένα σπίτι και θα κάνεις παιδιά και όλα αυτά τα πράγματα που κατά κάποιο τρόπο όλοι ονειρευόμαστε. Αλλά δεν ξέρεις αν θα σου αρέσει ο ίδιος καναπές και δεν ξέρεις αν εκείνος θα θέλει να αγοράσετε πετσέτες με μοτίβα. Και φυσικά υπάρχουν και τα πιο σημαντικά. Θα είσαι γονιός με τέτοιο τρόπο που φέρνει ισορροπία και που είστε μαζί στη φιλοσοφία; Δεν τα ξέρεις αυτά τα πράγματα μέχρι να φτάσεις εκεί και να το κάνεις. Είμαστε τόσο τυχεροί που υπάρχει μια ανεξήγητη αρμονία στον τρόπο που κάνουμε τα πράγματα, γιατί κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά. Αλλά υπάρχει κάτι σε εμάς που κάνει το “μαζί” να βγάζει νόημα. Η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει στη ζωή μου είναι που ‘γάντζωσα το βαγόνι μου’ στον Danny Moder”.

Πηγή: Madame Figaro cy

Tags gossip, showbiz, celebrities, julia roberts, παιδια, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3994 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3951 s // Total time: 2.7944 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X