Ελένη Καστάνη για Πέτρο Φιλιππίδη: "Δε χωράει στο μυαλό μου ότι είναι μέσα στη φυλακή" [βίντεο]


Ελένη Καστάνη για Πέτρο Φιλιππίδη: "Δε χωράει στο μυαλό μου ότι είναι μέσα στη φυλακή" [βίντεο]

Tι είναι αυτό που δεν συγχώρησε από τον Παύλο Χαϊκάλη με τον οποίο έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν;

Την Ελένη Καστάνη φιλοξένησε η εκπομπή "Super Κατερίνα" το πρωί της Παρασκευής 26 Νοεμβρίου. 

Η Ελληνίδα γνωστή ηθοποιός σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στην Κατερίναι Καινούργιου μίλησε μεταξύ άλλων για τον Πέτρο Φιλιππίδη, και τον Παύλο Χαϊκάλη.

Διαβάστε ακόμα: Γνωστή ηθοποιός αποκαλύπτει: "Επιβίωσα από το θέατρο και την τηλεόραση με χάπια" [βίντεο]

Όσον αφορά τον δεύτερο δήλωσε τα εξής: "Με τον Παύλο Χαϊκάλη έχω παίξει πάρα πολλές φορές. Δεν έχω επικοινωνήσει μαζί του. Άλλο πράγμα είναι αυτό που δε του συγχώρησα εγώ, που ασχολήθηκε με την πολιτική. Τώρα αυτά όλα που λένε τα κορίτσια, δε ξέρω τι να πω… Εγώ με τον Παύλο είχε τέλεια συνεργασία, τι να λέω ψέματα; Δε μπορώ να πω και ψέματα. Με τον Πέτρο Φιλιππίδη θεατρικά δεν έχω συνεργαστεί, μόνο τηλεοπτικά. Η συνεργασία μας ήταν τέλεια. Δε χωράει στο μυαλό μου ότι είναι στη φυλακή". 

Ενώ συμπλήρωσε για τον Πέτρο Φιλιππίδη: "Δεν γνωρίζαμε όλοι. Δεν τα ήξερα. Αν συνέβαινε σε μένα θα αντιδρούσα, ακόμα και σε κάποιον άλλο συνάδελφο, και τα νέα παιδιά θα τα βοηθούσα, δεν το συζητώ. Τώρα τι θα έλεγα στον Πέτρο… Δε χωράει στο μυαλό μου ότι είναι μέσα στη φυλακή. Αυτός που θα μιλήσει είναι η δικαιοσύνη. Με στεναχωρούν όλα αυτά πάρα πολύ. Δε θα σταθώ σε αυτά που έγιναν, θα δώσω μια ευχή στα νέα παιδιά, όταν αποκτήσουν εξουσία να μην κάνουν τα ίδια λάθη". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, ελενη καστάνη, πετρος φιλιππιδης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3949 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3064 s // Total time: 2.7013 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X