Στολίσαμε και μύρισε Χριστούγεννα!


Στολίσαμε και μύρισε Χριστούγεννα!

Η αγαπημένη μου γιορτή!  

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε. Ήδη οι πρώτοι στολισμοί έχουν κάνει την εμφάνιση τους σε μεγαλουπόλεις αλλά και σε σπίτια. Τα λαμπάκια έχουν αρχίσει να φωτίζουν παράθυρα, αυλές και δρόμους κάνοντας την ατμόσφαιρα πιο ζεστή και συνάμα γιορτινή.

Πόσο λατρεύω αυτή την περίοδο του χρόνου που όλα και όλοι φοράνε τα γιορτινά τους!

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, και με το που βρήκα λίγο χρόνο, δεν έχασα ευκαιρία να τον αξιοποιήσω και να στολίσω το δέντρο της μαμάς. Φυσικά κάλεσα ενισχύσεις αλλά καμία ανταπόκριση! Έτσι κάθισα όλη μέρα μήπως καταφέρω και το τελειώσω αλλά μάταιη η προσπάθεια.  

Την επόμενη ημέρα φυσικά η μαμά δεν αρνήθηκε να με βοηθήσει, έτσι έβαλε και τη δική της πινελιά. Η συμφωνία μας όμως ήταν να μην βγάλουμε φωτογραφίες επειδή ντρέπεται!

Πέραν από τη βοήθεια της μαμάς είχα και τα μικρά μου θηριάκια, τη Μπουμπού και τα μωράκια της, που το μόνο που έκαναν είναι να περιφέρονται άσκοπα και εγώ να φοβάμαι μην τα πατήσω. 

Πέρασα τόσο ευχάριστα και το διασκέδασα με την ψυχή μου. Ξέρεις κάποιες φορές πάνω στον ενθουσιασμό μπορεί να γίνουν και υπερβολές στον στολισμό αλλά who cares! Εύχομαι λοιπόν αυτά τα Χριστούγεννα να είναι καλύτερα για όλους, χωρίς άγχος και περιορισμούς. 

Love,

K. 

xx

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, χριστουγεννα, blog, BLOGGER, celebrities, showbiz, gossip, showbiz cy, showbiz κύπρος, διασημοι, δέντρο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7410 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2463 s // Total time: 1.9874 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X