Το bridal beauty look της Jennifer Lopez στα AMAs 2021


Το bridal beauty look της Jennifer Lopez στα AMAs 2021

Η παραμυθένια της εμφάνιση που έστρεψε όλα τα βλέμματα πάνω της.

Κάθε νέα εμφάνιση της JLo μας κάνει να μένουμε με το στόμα ανοικτό. Μπορεί να υιοθετήσει από ένα extreme look με έντονο, σκούρο μακιγιάζ μέχρι και ένα απαλό αλλά classy no make-up look. 

Ερμηνεύοντας το νέο της τραγούδι On My Way στα American Music Awards 2021, η JLo μας εξέπληξε με την εμφάνιση της. Ήταν ντυμένη με ένα κομψό νυφικό ενώ φορούσε ακόμη και πέπλο.  Αλλά κάτω από το πέπλο είδαμε ένα από τα πιο όμορφα glam μακιγιάζ που έχουμε δει ποτέ.

Για την περίσταση, η διάσημη τραγουδίστρια είχε ένα σούπερ σκούρο και δραματικό  smokey eye-makeup look. Στην πραγματικότητα, ήταν τόσο βαθύ και έντονο, που φαινόταν ξεκάθαρα κάτω από το πέπλο της. Παράλληλα, το υπόλοιπο μακιγιάζ ήταν όπως πάντα, λαμπερό και εντυπωσιακό ενώ εφάρμοσε στα χείλη μια πιο φυσική απόχρωση κραγιόν.

Για τα μαλλιά, ο αγαπημένος της κομμωτής Chris Appleton έδωσε στην Jennifer έναν κομψό και polished  ψηλό up-do και η όλη εμφάνιση της έδωσε ένα αέρα πριγκίπισσας.

Δες πιο κάτω το ολοκληρωμένο beauty look:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Photo credits: instagram @jlo

Tags beauty, JLO, Jennifer Lopez, AMAS 2021, american music awards, hair, BRIDAL LOOK, Ομορφια, Μακιγιαζ, χτενισμα, νυφικό χτένισμα, νυφικό μακιγιάζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9995 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2533 s // Total time: 3.2528 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X