Αγάθωνας: «Φίλησα την τραγουδίστρια της Λευκορωσίας»


Αγάθωνας: «Φίλησα την τραγουδίστρια της Λευκορωσίας»

Καλεσμένος στο \"Όλα μπάχαλο\" ήταν το βράδυ της Τρίτης ο Αγάθωνας που μίλησε για την εμπειρία του στην Eurovision!

Ο ρεμπέτης αποκάλυψε πως "μέχρι τέλη Μαΐου έχω άδεια από την γυναίκα μου και έτσι στην Σουηδία φίλησα την τραγουδίστρια από την Λευκορωσία μετά από προτροπή φίλου μου από την Θεσσαλονίκη", σχολιάζοντας με τον Θέμο Αναστασιάδη το πόσο όμορφη γυναικα ήταν η εκπρόσωπος της Λευκορωσίας.

Ο Αγάθωνας υποστήριξε πως περίμενε και άλλα 12άρια και είπε "γαϊδούρια" τους Σέρβους που δεν έδωσαν καθόλου βαθμούς στη χώρα μας.

Με αφορμή την εκλογή του Ηλία Κόζα ως ο πιο σέξι άντρας του φετινού μουσικοί διαγωνισμού, αποκάλυψε ότι "ο Ιταλός είχε σκάσει από την ζήλια του".

Η κίνηση που έκανε με το μουστάκι με την οποία έκλεισε το κομμάτι "Alcohol is free" "ήταν μια δική μου κίνηση που την ενσωμάτωσαν όμως οι σκηνοθέτες".

Δήλωσε ακόμα ότι αν τον πληρώσουν από άλλη χώρα, θα πάει να τους εκπροσωπήσει στην Eurovision και είναι διατεθειμένος να τραγουδήσει και άλλου είδους τραγουδιού, πέρα από ρεμπέτικο.

Ο Αγάθωνας μίλησε επίσης με τα καλύτερα λόγια για την σκηνοθεσία και χορογραφία του Φωκά Ευαγγελινού στο τραγούδι του Αζερμπαϊτζάν.

Όταν ρωτήθηκε αν είναι ρεμπέτης, εκείνος απάντησε ότι "είμαι. Ένας ρεμπέτης πρέπει να αντέχει στην πείνα και να μην έχει να φάει. Το ρεμπέτικο άλλωστε δεν ήταν ποτέ της μόδας", ενώ αποκάλυψε πως μέχρι το 2008 τα πήγαινε πολύ καλά στην δουλειά του και είχε πάρα πολλές εμφανίσεις για 30 ολόκληρα χρόνια, αλλά δεν έβγαζε πολλά λεφτά, ζούσε όμως αξιοπρεπώς. Αντίθετα σήμερα, "έχουμε πολύ μικρό κοινό  και ψάχνουμε τους πελάτες".

Αναφερόμενος στις δηλώσεις που είχε κάνει για συνάδελφους του, δήλωσε ότι "μεταφορικά είπα πως τον Πασχάλη τον δέρνει η γυναίκα του", ξεκαθαρίζοντας δε πως πάντα είχε αντιπάθειες.

Οσον αφορά στο Ζαφείρη Μελά, ο ρεμπέτης δήλωσε ότι παρόλο που τον είχε αποκαλέσει "μαϊμού με μουστάκια", πιστεύει ότι θα τον συγχαρεί. Στην Eurovision, μάλιστα, αποκάλυψε ότι τον αποκαλούσαν "Αστερίξ" και αυτός είναι ένας τίτλος που αποδέχεται.

Μίλησε, τέλος, για τα παιδικά του χρόνια και είπε ότι "έκανα πολλές τρέλες, αλλά δεν έκανα κακό σε κανέναν. Η μεγαλύτερη αταξία που έχω κάνει είναι παραλίγο να κάψω έναν αχυρώνα όταν άναβα φωτιές στις κουκουβάγιες και μια είχε μπει μέσα".

Tags αγάθωνας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5477 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3193 s // Total time: 2.8670 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X