Ηρώ Μπέζου: Με ποιον ηθοποιό είναι ζευγάρι η κόρη Μπέζου – Τσαλίκη εδώ και 8 χρόνια; 


Ηρώ Μπέζου: Με ποιον ηθοποιό είναι ζευγάρι η κόρη Μπέζου – Τσαλίκη εδώ και 8 χρόνια; 

Μόλις το αποκάλυψε εκείνος!  

Η Ηρώ Μπέζου είναι μία ταλαντούχα ηθοποιός της νέας γενιάς στον ελληνικό καλλιτεχνικό χώρο, η οποία τα τελευταία 8 χρόνια διατηρεί δεσμό με τον επίσης ηθοποιό, Μιχάλη Τιτόπουλο.

Ο ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Στούντιο 4” όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με την ηθοποιό.

Ναι είμαστε μαζί οκτώ χρόνια. Με τη σύντροφό μου δουλεύουμε και πολλά χρόνια μαζί, τώρα αυτή τη στιγμή, κάνουμε κάτι μαζί στο θέατρο για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος. Σύντροφός μου είναι η Ηρώ Μπέζου η οποία γράφει και το έργο, τους “Ναυαγούς” στο Θέατρο Τέχνης. Το έργο αυτό το έχει γράψει η Ηρώ και το σκηνοθετεί μαζί με τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο. Με την Ηρώ πρώτα ήμασταν συνεργάτες και φίλοι και αργότερα αναπτύχθηκε κάτι το οποίο κατέληξε να είναι σχέση, την ερωτεύτηκα, την κυνήγησα. Στην αρχή με έβλεπε μόνο ως φίλο”, εξομολογήθηκε. 

Κατόπιν, αναφέρθηκε στον πατέρα της συντρόφου του και γνωστό ηθοποιό, Γιάννη Μπέζο: “Τον θαύμαζα και από πριν τον Γιάννη Μπέζο. Όταν έρχεσαι σε προσωπική επαφή μαζί του, θα σε κάνει αμέσως να χαλαρώσεις. Αισθανόμουν σίγουρος με τη σχέση δίπλα στην Ηρώ, σημασία αυτό έχει. Είχαμε δουλέψει και μαζί με τον κύριο Μπέζο”.

Η Ηρώ Μπέζου και ο Μιχάλης Τιτόπουλος από θεατρική παράσταση. 
 

Tags ηρω μπεζου, μιχαλης τιτοπουλος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, ζευγαρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6097 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2225 s // Total time: 2.8322 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X