Γιώργος Λιάγκας: Η τυχαία συνάντηση με την μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού και η ενόχληση μαζί της [βίντεο]


Γιώργος Λιάγκας: Η τυχαία συνάντηση με την μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού και η ενόχληση μαζί της [βίντεο]

Το περιστατικό μεταξύ τους που αποκάλυψε ο παρουσιαστής.

Ένα απίστευτο περιστατικό από μια τυχαία συνάντηση που είχε με την μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Λευκάδα, μοιράστηκε το πρωί της Τρίτης, 16 Νοεμβρίου, ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπής “To Πρωινό”.

O Έλληνας παρουσιαστής συγκεκριμένα σχολίασε πως η συνάντηση αυτή τον ενόχλησε αρχικά και τον παρεξένεψε καθώς η μητέρα του τραγουδιστή, Φωτεινή, τον πλησίασε και τον ρώτησε απευθείας για την Φαίη Σκορδά, χωρίς να τον χαιρετήσει, με τον ίδιο εκείνη τη στιγμή να μην ξέρει με ποια μιλούσε.

Διαβάστε ακόμα: Κάτια Ταραμπάνκο σε Λιάγκα: "Μετά τον πατέρα μου, είσαι ο ωραιότερος άντρας" [βίντεο]

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Είμαι το καλοκαίρι στη Λευκάδα σε ένα σούπερ μάρκετ και ψωνίζω, κάποια στιγμή είναι μια κυρία και με "παρακολουθεί", έρχεται και μου λέει "γεια, είναι και η κυρία Σκορδά μαζί σας;". Νεύριασα εγώ γιατί είπα αντί να μου μιλήσει με ρώτησε για τη Φαίη, μανούριασα, δηλαδή εγώ καθορίζομαι από τη Φαίη; Μετά έρχεται και πάλι και μου λέει "συγγνώμη, είμαι η μαμά του Κωνσταντίνου Αργυρού και επειδή αγαπάω πολύ τη Φαίη, για αυτό σας ρώτησα, μην με παρεξηγήσετε. Να έρθετε όποτε θέλετε για φαγητό". Δείτε το βίντεο πιο κάτω [43:08- 44:00]

Tags γιωργος λιαγκας, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, κωνσταντινος αργυρος, μητερα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6712 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3135 s // Total time: 2.9847 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X