Έλενα Ευσταθίου: Τα συγκινητικά της λόγια για τον Γιώργο Λώρη που "έφυγε" από τη ζωή [βίντεο]


Έλενα Ευσταθίου: Τα συγκινητικά της λόγια για τον Γιώργο Λώρη που "έφυγε" από τη ζωή [βίντεο]

\"Ήταν τόσο αγνός σαν μωρό\"  

Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του ηθοποιού Γιώργου Λώρη σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο του νησιού. 

Η Έλενα Ευσταθίου, μίλησε το πρωί της Τρίτης, 16 Νοεμβρίου στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Πρωτοσέλιδο” για τον εκλιπόντα ηθοποιό.

“Ήταν ένας άνθρωπος που δεν ήξερε τι σημαίνει η λέξη δόλος. Δεν ήξερε τι θα πει κακία, ήταν τόσο αγνός σαν μωρό. Δεν είχε μέσα του εμπάθειες και κακίες. Είχε μόνο καλοσύνη και πολλή αγάπη για τον κόσμο. Εγώ είχα τη χαρά και την τύχη να δουλέψω μαζί του και θεατρικά για πολλά χρόνια και τηλεοπτικά και τον αγαπώ πάρα πολύ”, είπε η ηθοποιός. 

Για τον Γιώργο Λώρη μίλησε και ο Νίκος Τόκας, αδερφός του Μάριου Τόκα με τον οποίο είχε συνεργαστεί πολλάκις ο εκλιπόντας ηθοποιός: “Η απουσία του μας κάνει όλους φτωχότερους. Η γνωριμία μας με τον Γιώργο έγινε γύρω στο 1975. Ήταν τελειόφοιτος τότε, μαθητής του Λανιτείου. Δρασκελούσε το κατώφλι του πατρικού μας προκειμένου να συμμετάσχει στις πρόβες πάνω σε κάποια τραγούδια τα οποία ο Μάριος είχε εμπιστευθεί να ερμηνεύσει στις πρώτες συναυλίες […] Μου είχε κάνει εντύπωση η βροντώδης φωνή του που δεν την χωρούσε ο τόπος”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags έλενα ευσταθίου, διασημοι, γιωργος λωρης, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, θανατος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0426 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3397 s // Total time: 2.3823 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X