Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ήρθαν στην Κύπρο και μιλούν για τη σχέση τους! [βίντεο]


Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Ήρθαν στην Κύπρο και μιλούν για τη σχέση τους! [βίντεο]

“Ένα χρόνο τώρα είμαστε κάθε μέρα όλη ημέρα μαζί”  

Στο νησί μας βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, δύο από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του φετινού “Survivor” που πρόβαλε η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, κυρίως λόγω της διαπροσωπικής τους σχέσης.

Οι δυο τους, που όλα δείχνουν ότι είναι ζευγάρι και πάλι, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα” και στον δημοσιογράφο Κώστα Καρνάκη. 

“Δεν κρατήσαμε κάτι μυστικό. Απλά είναι περίεργη η κατάσταση. Βρεθήκαμε στην άλλη άκρη του κόσμου χωρισμένοι. Ήρθαμε πιο κοντά γιατί ήταν οι συνθήκες του παιχνιδιού τέτοιες. Συνεχίσαμε μετά το παιχνίδι να περνάμε μαζί, να ζούμε καταστάσεις, να ταξιδεύουμε […] Όλο αυτό μας έχει δέσει ακόμα περισσότερο και τώρα σχεδόν ένα χρόνο κάθε μέρα όλη την ημέρα μαζί”, ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης.

“Στην αρχή μέχρι να τα βάλουμε σε μία σειρά, ούτε εμείς καταλαβαίναμε τι μας γινότανε. Ήμασταν λίγο στο χάος. Τώρα που βρίσκουμε και τα πατήματά μας είναι όλα πιο βατά”, συμπλήρωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 


 

Tags σακης κατσουλης, μαριαλενα ρουμελιώτη, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3557 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3561 s // Total time: 2.7119 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X