3 εύκολες σπιτικές θεραπείες για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια αμέσως


3 εύκολες σπιτικές θεραπείες για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια αμέσως

Και μπορείς να τις εντάξεις στην καθημερινή σου ρουτίνα.

Ένα από τα πιο κοινά προβλήματα ομορφιάς που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες αυτές τις μέρες είναι οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια τους. Το υπερβολικό άγχος, ο ανεπαρκής ύπνος, η έλλειψη σωστής διατροφής και πρόσληψης νερού, η παρατεταμένη ασθένεια και η συνεχής έκθεση σε υπολογιστές και άλλα θα προκαλούσαν επίσης μαύρους κύκλους ή σακούλες κάτω από τα μάτια.

Υπάρχουν όμως κάποιες απλές σπιτικές θεραπείες που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι οι οποίες θα σε βοηθήσουν να ανακουφιστείς και να μειώσεις το πρόβλημα άμεσα.

#1. Κρύο κουτάλι

Αν για εσένα η εμφάνιση των μαύρων κύκλων και του πρηξίματος είναι συχνό πρόβλημα, τότε το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να έχεις πάντα ένα κουτάλι στην κατάψυξη. Όποτε νιώσεις την ανάγκη, τοποθέτησε το κουτάλι στην περιοχή των ματιών και θα δεις πώς η κρύα “κομπρέσα” θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος και θα μειώσει ορατά το πρήξιμο.

#2. Βιταμίνη Ε

Μερικές φορές η δουλειά μπορεί να σε στρεσάρει τόσο πολύ με αποτέλεσμα να χάνεις τον ύπνο σου. Τότε είναι που χρειάζεσαι ένα θαυματουργό συστατικό που αντιμετωπίζει τους μαύρους κύκλους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πριν τον ύπνο, χρησιμοποίησε βιταμίνη Ε με μια σταγόνα τζελ αλόης βέρα κάτω από τα μάτια σου και όταν ξυπνήσεις το πρωί, οι μαύροι κύκλοι σου θα εξαφανιστούν!

#3. Τσάι ή καφές

Η κατανάλωση τσαγιού ή καφέ μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξυπνήσεις, αλλά η καφεΐνη μπορεί να είναι μια άλλη εξαιρετική σπιτική θεραπεία για την αντιμετώπιση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να καταψύξεις τα χρησιμοποιημένα φακελάκια τσαγιού για λίγα λεπτά και να τα χρησιμοποιήσεις κάτω από τα μάτια σου. Αυτό μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ηρεμήσεις τα μάτια σου ακόμα και μετά από μια αγχωτική μέρα στη δουλειά. Η χρήση σκόνης καφέ με λάδι καρύδας είναι μια άλλη εξαιρετική σπιτική θεραπεία για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων.

Tags beauty, PUFFY EYES, dark circles, eyes, Ομορφια, ματια, ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4488 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2915 s // Total time: 2.7403 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X