Dua Lipa: Υιοθέτησε την πιο ανατρεπτική εκδοχή του french manicure και μας εντυπωσίασε!


Dua Lipa: Υιοθέτησε την πιο ανατρεπτική εκδοχή του french manicure και μας εντυπωσίασε!

Η πιο extreme παραλλαγή του γαλλικού μανικιούρ.

Υπάρχουν μερικές celebrities που αναζητούμε συνεχώς για έμπνευση για νύχια. Η Kylie Jenner είναι στην κορυφή της λίστας μας, όπως και η Chiara Ferragni, και φυσικά η Dua Lipa. Η Dua Lipa είναι μεγάλη λάτρης του γαλλικού μανικιούρ, αλλά όχι του παραδοσιακού είδους. Κάθε φορά που θέλεις μια νέα εκδοχή για το κλασικό σχέδιο, μπορείς απλά να μπεις στο instagram της και θα σου δώσει την απόλυτη έμπνευση — ακριβώς όπως μας έχει εμπνεύσει με το τελευταίο της nail art, το “αταίριαστο” γαλλικό mani από δέρμα φιδιού.

"Feeling autumnal," έγραψε η γνωστή τραγουδίστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας που σου δείχνει από κοντά το νέο της σχέδιο στα νύχια. Το αμυγδαλωτό σχήμα των, που παρουσιάζουν ένα γαλλικό σχέδιο σε διαφορετικές αποχρώσεις του δέρματος φιδιού, είναι το έργο της διάσημης nail artist Michelle Humphrey.

Αν και τα γαλλικά μανικιούρ δεν είναι κάτι καινούργιο και έχουμε δει αμέτρητες επαναλήψεις του σχεδίου, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα – η φαντασία των nail artists αλλά και των trendsetters είναι μεγάλη. Δες πιο κάτω αυτή την εντυπωσιακή εκδοχή του στα χέρια της Dua Lipa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

 

 

 

Photo credits: instagram @styleachieve

Tags beauty, nails, NAIL ART, dua lipa, Ομορφια, Νυχια, γαλλικο μανικιουρ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9449 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4242 s // Total time: 3.3691 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X