5 λόγοι που η Settle θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά σου!


5 λόγοι που η Settle θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά σου!

Τώρα το πορτοφόλι σου γίνεται ψηφιακό!  

Το πορτοφόλι σε κάθε γυναικεία τσάντα αποτελεί key item και όλες μας δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε μία fancy επιλογή! Πως θα σου ακουγόταν όμως να μπορούσες να έχεις όλα σου τα χρήματα και τις κάρτες τοποθετημένα σε ένα ψηφιακό πορτοφόλι; 

Το application της Settle ήρθε για να σου προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεσαι για τις καθημερινές σου συναλλαγές. 

Η Settle είναι ο πιο hot right now τρόπος που θα σου λύσει τα χέρια στην καθημερινότητά σου και πιο κάτω θα μάθεις τους λόγους: 

•    Δεν χρειάζεται να έχεις το άγχος να έχεις πάντα μαζί σου μετρητά χρήματα και κάρτες. Η Settle σου δίνει τη δυνατότητα να πληρώνεις μέσω του app έχοντας κάνει λογαριασμό με μία απλή εγγραφή τοποθετώντας μόνο τον αριθμό τηλεφώνου σου. 

•    Μπορείς να στείλεις χρήματα σε φίλους αλλά και άτομα που έχεις κάποια συναλλαγή με πολύ απλό και γρήγορο τρόπο χρησιμοποιώντας μόνο τον αριθμό του τηλεφώνου του εκάστοτε ατόμου, χωρίς να είναι προϋπόθεση να υπάρχει στη λίστα των επαφών σου. 

•    Αν είσαι μαμά και το παιδί σου σπουδάζει στο εξωτερικό και χρειάζεται άμεσα χρήματα τότε μπορεί να γίνει αποστολή χρημάτων χωρίς χρέωση μέχρι 250 ευρώ αφού έχει προηγηθεί εγγραφή στο Settle.

•    Αν σε τρομάζουν γενικότερα οι ηλεκτρονικές συναλλαγές και είσαι δύσπιστη στο να κάνεις αγορές online, αξίζει να γνωρίζεις πως η ασφάλεια αποτελεί βασική αρχή στη Settle ενώ δεν έχει υπάρξει ποτέ απώλεια χρημάτων.  

•    Επιπλέον, ανεξάρτητα από το πόσες τραπεζικές κάρτες έχεις ή σε ποια τράπεζα, μπορείς να τις καταχωρήσεις όλες στην εφαρμογή Settle και να επιλέξεις, για κάθε συναλλαγή, μία από αυτές ή τον e-money Settle λογαριασμό. Μπορείς επίσης να μεταφέρεις χρήματα από το e-money Settle λογαριασμό σου σε τραπεζικό λογαριασμό ανά πάσα στιγμή και δωρεάν.

Κατέβασε την εφαρμογή της Settle εδώ και κάνε την καθημερινότητά σου πιο απλή! 
 

Tags settle, application, app


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6916 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3539 s // Total time: 3.0455 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X