Αυτές είναι οι ιδανικές υφές στα προϊόντα skincare για τις ψυχρές θερμοκρασίες


Αυτές είναι οι ιδανικές υφές στα προϊόντα skincare για τις ψυχρές θερμοκρασίες

Τώρα που ο καιρός αλλάζει, επέλεξε προϊόντα που θα θρέψουν βαθιά την επιδερμίδα σου.

Γνώριζες ότι οι ανάγκες του δέρματός μας αλλάζουν ανάλογα με τις εποχές; Στην πραγματικότητα, η φροντίδα του δέρματος δεν πρέπει ποτέ να είναι η ίδια καθ ‘όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Εξάλλου, είναι φυσικό να προσαρμοζόμαστε στον καιρό. Κάθε εποχή έχει συγκεκριμένες ανάγκες, που μας ωθούν όχι μόνο να κάνουμε την κλασική αλλαγή ρούχων, αλλά και να ακούσουμε τις νέες προτεραιότητες του δέρματός μας.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μετά την καλοκαιρινή περίοδο, η επιδερμίδα δοκιμάζεται και ταλαιπωρείται από τον ήλιο, τη θάλασσα, το αλάτι, την υγρασία και επίσης από την περιποίηση του δέρματος που δεν είναι πάντα σωστή και ακριβής, ειδικά όταν ταξιδεύεις. Παρά τη χρήση αντηλιακού, το δέρμα μας πρέπει τώρα να επανεξισορροπηθεί, για να προετοιμαστεί για την άφιξη του χειμώνα. Το φθινόπωρο είναι επομένως μια εποχή μετάβασης και προσαρμογής της ρουτίνας περιποίησης του δέρματος και αντιπροσωπεύει την κατ ‘εξοχήν αλλαγή της εποχής: είναι η περιόδος που οι θερμοκρασίες αλλάζουν συνεχώς και εκτός από το “δεν ξέρω πώς να ντύνομαι”, υπάρχει και το “δεν γνωρίζω πώς να περιποιηθώ το δέρμα μου”.

Ποιες είναι λοιπόν οι βασικές αλλαγές που πρέπει να χαρακτηρίζουν τη φροντίδα του δέρματός σου ανάλογα με την αλλαγή εποχής; Ανακάλυψε τες στο madamefigaro.cy

Tags beauty, skincare, COLD WEATHER, face, Ομορφια, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2040 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3651 s // Total time: 2.5691 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X