Μάρα Κωνσταντίνου: Όλα όσα αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή και δεν γνωρίζαμε [βίντεο]


Μάρα Κωνσταντίνου: Όλα όσα αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή και δεν γνωρίζαμε [βίντεο]

Μιλάει για τον γάμο, την απόκτηση ενός παιδιού αλλά και την μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει για έναν έρωτα.

Συνέντευξη στον Τάσο Ευαγγέλου μέσα από την εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα", παραχώρησε η Μάρα Κωνσταντίνου, πριν από λίγες ημέρες. 

Η Κύπρια ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τον δημοσιογράφο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα προσωπικά της, για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός γάμου, την απόκτηση ενός παιδιού αλλά και ποια ήταν η μεγαλύτερη τρέλα που έχει κάνει για έναν έρωτα. 

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Δεν μου αρέσει να μιλάω εκτός από την τέχνη μου, μόνο για την τέχνη μου θέλω να μιλάω[...]Να καθίσω να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή δεν νομίζω να αφορά κάποιον εκτός από εμένα ή τον σύντροφο ή τους φίλους μου[...]"

Διαβάστε ακόμα: Η Μάρα Κωνσταντίνου δαμάζει τα κύματα! [βίντεο]

Ενώ αργότερα πρόσθεσε πως για έναν έρωτα πριν από δέκα σχεδόν χρόνια, πήρε το αεροπλάνο χωρίς να ξέρει τίποτα ο αγαπημένος της και πήγε να τον βρεί με την ίδια να τονίζει: "Είναι ωραία αυτά τα αιφνιδιαστικά, πρέπει να αιφνιδιάζουμε τους συντρόφους μας. Ήταν τέλεια έκπληξη".

Όσο για τον γάμο και την οικογένεια η Μάρα Κωνσταντίνου ανέφερε πως δεν τα έχει στο μυαλό της όπως πιθανόν να τα έχει η κοινωνία. Δείτε όλα όσα είπε στο πιο κάτω βίντεο:

 

 

Tags μαρα κωνσταντινου, διασημοι, Συνεντευξη, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4525 s (251 Queries.) // Parse time: 0.5920 s // Total time: 3.0446 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X