Lily Collins: Υπερασπίστηκε τον χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά "Emily in Paris"


Lily Collins: Υπερασπίστηκε τον χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά "Emily in Paris"

Λίγο πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου.  

Η σειρά “Emily in Paris” ήταν από εκείνες που έκαναν αίσθηση στο Netflix την περσινή χρονιά. Ο νέος κύκλος της σειράς έρχεται – όπως έχει ανακοινωθεί – στις 22 Δεκεμβρίου με τους fans να την περιμένουν με αγωνία.

Η πρωταγωνίστρια της εν λόγω σειράς, Lily Collins μιλώντας στο “Nylon” υπερασπίστηκε την προσωπικότητα που υποδύεται, Emily Cooper λέγοντας πως θαυμάζει όλες τις ιδιότητες του χαρακτήρα της, ακόμα και εκείνες που άλλοι μπορεί να πιστεύουν ότι είναι "ενοχλητικές".

“Πολλά από τα προσόντα που έχει η Έμιλυ, αν τα βάλεις στο χαρτί, θα φαίνονταν τόσο ενοχλητικά”, είπε η Collins στο περιοδικό. Μάλιστα η ηθοποιός πιστεύει ότι η Emily είναι στην πραγματικότητα ακριβώς το αντίθετο.

“Το να έχεις κάποιον να είναι αισιόδοξος, λαμπερός και ονειροπόλος — είναι λυπηρό να πιστεύεις ότι ο κόσμος κοιτάζει και φεύγει […] Είναι τόσο όμορφες ιδιότητες και το γεγονός ότι μπορεί να το συνδυάσει με το να είναι ευάλωτη και να ζητά βοήθεια και να κάνει λάθη — δεν είναι αλάνθαστη”, συμπλήρωσε προς υπεράσπιση του ρόλου της. 
 

Tags Lily Collins, Emily in Paris, netflix, σειρα, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2929 s (235 Queries.) // Parse time: 0.2142 s // Total time: 2.5071 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X