SKIMS x Fendi: Η Heidi Klum ποζάρει με τα πορτοκαλί εσώρουχα της hot συλλογής


SKIMS x Fendi: Η Heidi Klum ποζάρει με τα πορτοκαλί εσώρουχα της hot συλλογής

Η νέα κολεξιόν θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου.

H νέα μεγάλη fashion συνεργασία ανάμεσα στο εμβληματικό fashion house Fendi και το shapewear brand Skims, που έχει ιδρύσει η Kim Kardashian, είναι γεγονός. Η νέα συλλογή που σχεδίασε ο Kim Jones μαζί με την Kardashian θα κυκλοφορήσει στις 9 Νοεμβρίου, όμως η Heidi Klum βρήκε κάποια κομμάτια της συλλογής λίγο νωρίτερα.

Το 48χρονο μοντέλο πόζαρε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της φορώντας ένα πορτοκαλί crop top και ασορτί σλιπ από τη νέα πολυαναμενόμενη συλλογή, δείχνοντας με τις σέξι selfies της τα υπέροχα εσώρουχα από πολλές διαφορετικές λήψεις. Σε μία από τις φωτογραφίες έδειξε κι ένα ζευγάρι πορτοκαλί kitten πέδιλα που είχε τοποθετήσει σε μια πιατέλα που ταίριαζαν πολύ με το look της.

Η νέα συλλογή SKIMs x Fendi θα περιλαμβάνει tops, leggins, φορέματα και άλλα items όπως shapewear και εσώρουχα με τιμές που θα ξεκινάνε από τα 950 δολάρια, αλλά και ένα puffer jacket που θα κοστίζει 2,950 δολάρια. Στη συλλογή θα προστεθούν μαγιό αλλά και ένα wrap dress σε οχτώ αποχρώσεις αξίας 4,200 δολαρίων.

Η συνεργασία προέκυψε από τη φιλία της Kim Kardashian με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Fendi αλλά και τον ενθουσιασμό που προκάλεσε η συλλογή της SKIMS στις γυναίκες του οίκου. Η Kardashian είχε λανσάρει τη SKIMS τον Σεπτέμβριο του 2019 και σήμερα η αξία της υπολογίζεται στα 1.6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Δες εδώ την Heidi Klum με τα εσώρουχα της συλλογής: 

Πηγή: Madame Figaro

Photo credits: EPA, Instagram/ @heidiklum

Tags skims x fendi, fendi, skims, kim kardashian, heidi klum, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3864 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3574 s // Total time: 2.7438 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X