Έλενα Παπαρίζου: Τι συνέβη και εμφανίστηκε νευριασμένη και θυμωμένη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό; [βίντεο]


Έλενα Παπαρίζου: Τι συνέβη και εμφανίστηκε νευριασμένη και θυμωμένη με τον Κωνσταντίνο Αργυρό; [βίντεο]

\"Δεν υπάρχεις για μένα Κωνσταντίνε\"

Ένα ακόμη επεισόδιο των blind audition του φετινού κύκλου του "Τhe Voice" παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής 24 Οκτωβρίου, μέσα από τη συχνότητα της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ. 

Κατά τη διάρκεια εμφάνισης μιας διαγωνιζόμενης, η Έλενα Παπαρίζου έγινε "έξαλλη" με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, όταν εκείνος την έκανε block ούτως ώστε η τραγουδίστρια να μην έχει την επιλογή να διεκδικήσει την νεαρή παίκτρια. 

Διαβάστε ακόμα: Ελευθερία Τσαγκίρη: Η 23χρονη πήγε στο "The Voice" και τραγούδησε στην νοηματική! Την αποθέωσαν όλοι

Συγκεκριμένα η Έλενα Παπαρίζου σχολίασε τα ακόλουθα: "Είμαι πάρα πολύ νευριασμένη, πάρα πολύ νευριασμένη με τον καινούργιο μου φίλο τον Κωνσατντίνο Αργυρό. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένη.Βρε σήκω από κει πέρα, από την καρέκλα μου παιδάκι που μας μπλόκαρες κιόλας".

Θέλοντας να επανορθώσει για την πράξη του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός θέλησε να την αγκαλιάσει με τον ίδιο να σχολιάζει: "Έλενα, σ’ αγαπάω πολύ και θέλω να με συγχωρέσεις"

Με την τραγουδίστρια να του ξεκαθαρίζει με χιούμορ: "Φίλος μου κολλητός είναι ο Πάνος Μουζουράκης και ο Σάκης Ρουβάς. Δεν υπάρχεις για μένα Κωνσταντίνε". Δείτε την αστεία αυτή τους στιγμή στο βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags ελενα παπαριζου, κωνσταντινος αργυρος, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2063 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3102 s // Total time: 2.5165 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X