2 εύκολοι τρόποι να εφαρμόσεις το eyeliner αν είσαι αρχάρια


2 εύκολοι τρόποι να εφαρμόσεις το eyeliner αν είσαι αρχάρια

Μέσα σε πολύ λίγο χρόνο θα αποκτήσεις την τέλεια γραμμή. 

Ξέρεις ότι το μακιγιάζ μπορεί να μεταμορφώσει το πρόσωπο σου και να ολοκληρώσει κάθε look σου. Ταυτόχρονα, ένα όμορφο μακιγιάζ μπορεί να σου αλλάξει τη διάθεση αν δεν είσαι και στα καλύτερα σου και ακόμη, μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση σου!

Το eyeliner, είναι μια τάση στο μακιγιάζ που θα μείνει για αρκετά χρόνια ακόμη. Το βλέπουμε στα catwalks κάθε εποχή με διαφορετικές παραλλαγές κάθε φορά όμως το απλό, μαύρο wing είναι η διαχρονική επιλογή που κάνει το βλέμμα σαγηνευτικό!

Τι γίνεται όμως όταν δεν καταφέρνεις να δημιουργήσεις μια όμορφη γραμμή με το eyeliner σου; Για να μην χρειαστεί να αφαιρέσεις όλο το eye make-up σου και να αρχίσεις να βάφεσαι πάλι από την αρχή, δες πιο κάτω δυο πανεύκολους τρόπους που θα σε βοηθήσουν να πετυχαίνεις πάντα την τέλεια γραμμή του eyeliner όπως οι επαγγελματίες!

 

1ος τρόπος

Τοποθέτησε ένα μικρό κομμάτι σελοτέιπ ξεκινώντας από το σημείο που τελειώνει η γραμμή του ματιού μέχρι την ουρά του φρυδιού. Αυτός είναι ο οδηγός σου για το τέλειο cat eye. Με ένα λεπτό πινελάκι και μαύρη σκιά, σχημάτισε τη γραμμή όπως τη θέλεις. Στη συνέχεια, πάρε το eyeliner σου και δημιούργησε τη γραμμή πάνω από τη μαύρη σκιά. Άσε το να στεγνώσει για λίγα δευτερόλεπτα. Βγάλε το σελοτέιπ και δεν το υπέροχο flawless αποτέλεσμα!

2ος τρόπος

Αν το eyeliner σου είναι σε μορφή στιλό τότε αυτός ο τρόπος είναι ιδανικός! Με το eyeliner σου δημιούργησε μικρές κουκκίδες κατά μήκος της γραμμής του ματιού και συνέχισε με 3-4 κουκκίδες με φορά προς το φρύδι εάν θέλεις να δημιουργήσεις το wing. Στη συνέχεια, ακολούθησε τις κουκκίδες ενώνοντας τες μεταξύ του για να πετύχεις τη γραμμή!

Tags beauty, eyeliner, makeup, Ομορφια, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0188 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2205 s // Total time: 3.2392 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X