Δεν θα πιστεύετε ποιο είναι το πιο πολύτιμο απόκτημα της Adele! [βίντεο]


Δεν θα πιστεύετε ποιο είναι το πιο πολύτιμο απόκτημα της Adele! [βίντεο]

Δεν πάει καν το μυαλό σας!

Τι κι αν η περιουσία της έχει φτάσει τα 190 εκατομμύρια δολάρια και η ίδια έχει αποκτήσει 3 πολυτελή σπίτια στο Λος Άντζελες, το πολυτιμότερο απόκτημά της Adele δεν κοστίζει παραπάνω από λίγα cents. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, με αφορμή το πολυαναμενόμενο comeback της στη μουσική και το νέο της album, που θα κυκλοφορήσει ολόκληρο τον Νοέμβριο, η Adele μεταξύ άλλων, μίλησε για το πιο πολύτιμο πράγμα που έχει αποκτήσει στη ζωή της, που δεν είναι άλλο από μία μασημένη τσίχλα. 

Διαβάστε ακόμα: Η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή σε instalive της Adele [εικόνα]

Η αξία βέβαια του συγκεκριμένου αντικειμένου δεν έχει να κάνει με την ίδια την τσίχλα, αλλά με τον ιδιοκτήτη της. Ειδικότερα, η τραγουδίστρια δήλωσε πως η μασημένη τσίχλα, την οποία είχε, μάλιστα, κορνιζάρει ανήκε στη Celine Dion, της οποίας είναι μεγάλη φαν. 

Όπως εξομολογήθηκε: "Ο James Corden, ο οποίος είναι φίλος μου και κάνει την εκπομπή Carpool Karaoke, στην οποία είχα πάει, είχε πάει και η ίδια και εκείνος ήξερε πόσο μεγάλη φαν είμαι, έτσι την έπεισε να φτύσει την τσίχλα της σε ένα κομμάτι χαρτί και την κορνιζάρισε για εμενα". Μάλιστα, η Adele αποκάλεσε το δώρο, απίστευτα υπέροχο. Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Πηγή: madamefigaro.gr

Tags adele, celine dion, hollywood, celebriites, gossip, showbiz


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1623 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3750 s // Total time: 2.5373 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X