Alec Baldwin: Όσα είπε στο πρώτο του μήνυμα μετά την τραγωδία [εικόνα]


Alec Baldwin: Όσα είπε στο πρώτο του μήνυμα μετά την τραγωδία [εικόνα]

Συγκλονίζουν τα λεγόμενά του.

Την πρώτη δημόσια τοποθέτηση του χολιγουντιανού ηθοποιού, Alec Baldwin, δαιβάσαμε το απόγευμα της Παρασκευής, 22 Οκτωβρίου, λίγες ώρες μετά την τραγική είδηση και δυστύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της νέας ταινίας "Rust", όταν ο ηθοποιός κατά λάθος, πυροβόλησε θανάσιμα την διευθύντρια φωτογραφίας.

Στις δηλώσεις του ο Alec Baldwin σχολιάζει: "Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη θλίψη μου αναφορικά με το τραγικό δυστύχημα που στέρησε τη ζωή της Χαλίνα Χάτσινς, μιας συζύγου, μητέρας και βαθειά θαυμαστής συναδέλφου μας.Συνεργάζομαι απολύτως με την αστυνομική έρευνα ώστε να βρούμε πώς συνέβη αυτή η τραγωδία και είμαι σε επικοινωνία με τον σύζυγό της, προσφέροντας την υποστήριξή μου σε εκείνον και στην οικογένειά του.Η καρδιά μου είναι ραγισμένη για τον σύζυγό της, τον γιο τους και όλους όσους γνώριζαν και αγάπησαν τη Χαλίνα".

Σημειώνεται ότι όλα συνέβησαν όταν ο Baldwin γύριζε μια σκηνή όπου έπρεπε να πυροβολήσει με ένα όπλο με άσφαιρα. Ωστόσο, το όπλο εκπυρσοκρότησε, και η σφαίρα χτύπησε δύο άτομα στο σετ, τη 42χρονη διευθύντρια και τον σκηνοθέτη ο οποίος βγήκε από το νοσοκομείο. Δείτε την εικόνα με το tweet του πιο κάτω:



# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6314 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4642 s // Total time: 3.0956 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X