Τεύκρος Νεοκλέους: Ανακοίνωσε την τραγική είδηση στην κόρη του και εξοργίστηκε με τους δασκάλους της


Τεύκρος Νεοκλέους: Ανακοίνωσε την τραγική είδηση στην κόρη του και εξοργίστηκε με τους δασκάλους της

\"Με εξοργίζει πόσο ανίκανοι είναι ορισμένοι \"εκπαιδευτικοί\" που παίζουν με τη ψυχολογία των παιδιών\"

O Tεύκρος Νεοκλέους ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες στην κόρη του Σεμέλη μια θλιβερή είδηση για τον σκύλο τους. Πως έχει προσδόκιμο ζωής μόλις έξι μήνες. Η αντίδραση της εξόργισε τόσο εκείνον όσο και τους διαδικτυακούς του φίλους καθώς δύο δασκάλοι που είχε πέρυσι και φέτος στο σχολείο την πλήγωσαν με τις αντιλήψεις τους. 

Συγκεκριμένα περιέγραψε την συνομιλία τους στον προσωπικό του λογαριασμό γράφοντας μας: "Σήμερα ανακοίνωσα στην Σεμέλη ότι ο όγκος που αφαιρέσαμε από τον σκύλο μας είναι κακοήθης και ότι έχει προσδόκιμο 6 μήνες ζωής. Αυτό που μου είπε με συγκλόνισε. Μου απάντησε με λυπημένο ύφος ότι ο Σμάρτις δε θα πάει στον παράδεισο. Όταν τη ρώτησα για ποιο λόγο το λέει αυτό, μου απαντησε ότι στο δημοτικό σχολείο που φοιτά, τόσο η περσινή δασκάλα, όσο και ο φετινός δάσκαλος των θρησκευτικών, της είπαν ότι μόνο οι άνθρωποι πάνε στον παράδεισο και ότι οι σκύλοι δυστυχώς δεν έχουν αυτήν την «τύχη». Πραγματικά με εξοργίζει πόσο ανίκανοι είναι ορισμένοι «εκπαιδευτικοί» και ποιος τους δίνει το δικαίωμα να διαιωνίζουν απαρχαιωμένες αντιλήψεις και να παίζουν με τη ψυχολογία των παιδιών με τόσο βάναυσο τρόπο.

Και στο κάτω κάτω αν σε κάποιον αξίζει ο παράδεισος (με την στενόμυαλη πάντα έννοια), τότε είναι στα ίδια τα ζώα και όχι στο χειρότερο είδος του πλανήτη". Τα όσα περιέγραψε εξόργσιαν και τους διαδικτυακούς του φίλους που δημοσίευσαν και αυτοί με την σειρά τους πολύ σκληρά λόγια. Δείτε στην πιο κάτω gallery ευτυχισμένες στιγμές του Κύπριου παρουσιαστή με τον σκύλο του που ακούει στο όνομα Σμάρτις: 

Tags τεύκρος νεοκλέους, gossip cy, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1236 s (249 Queries.) // Parse time: 0.8259 s // Total time: 3.9495 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X