Τα Costa Coffee στηρίζουν για άλλη μία φορά το Μακάρειο Νοσοκομείο


Τα Costa Coffee στηρίζουν για άλλη μία φορά το Μακάρειο Νοσοκομείο

Διαβάστε αναλυτικά  

Με βαθιά συγκίνηση τα Costa Coffee ολοκλήρωσαν χθες την ενέργεια «Support the Children Cup» παραδίδοντας επιταγή ύψους 9,680 ευρώ, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο, για άλλη μια φορά το Μακάρειο Νοσοκομείο και πιο συγκεκριμένα την πτέρυγα της Παιδονευρολογικής Κλινικής όπου νοσηλεύονται παιδιά με νευρολογικές παθήσεις και σοβαρές αναπηρίες.

Τα Costa Coffee, επί ευκαιρία των 50 χρόνων λειτουργίας της αλυσίδας, έρχονται να στηρίξουν οικονομικά το έργο του Μακάρειου Νοσοκομείου, με μια σειρά ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.  Για αυτό τον λόγο δημιουργήθηκαν 500 συλλεκτικά ποτήρια κατάλληλα για ζεστά και κρύα ροφήματα με επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι, των οποίων το σχέδιο υπέγραψε η fashion designer Έφη Παπαϊωάννου. 

Την Πέμπτη που μας πέρασε ο Marketing Manager της εταιρείας Symeonides Coffee Cyprus Ltd Πέτρος Κεττένης παρέδωσε την επιταγή στον Διευθυντή της Παιδονευρολογικής Κλινικής Δρ. Γιάννη Ιωάννου, τον Επιστημονικό Διευθυντή του ΝΑΜ ΙΙΙ Δρ. Νεοφύτου Αντρέα, την Ιατρό Παιδονευρολογικής Κλινικής Δρ. Γαβαθά Μαρίνα και την Βοηθό Επιστημονικού Διευθυντή ΝΑΜ ΙΙΙ Κωνσταντίνου Άννα, για την κάλυψη βασικών αναγκών της κλινικής.

Παράλληλα με την οικονομική στήριξη, τα Costa Coffee έχουν προσφέρει κατά καιρούς δωρεάν ροφήματα στους συνοδούς των παιδιών που νοσηλεύονται, στο προσωπικό της πτέρυγας και αρκουδάκια για τα ίδια τα παιδιά.  

Σε δήλωσή του ο κ. Κεττένης επεσήμανε την έμφαση που δίνει η εταιρεία στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και πως αυτή η ενέργεια είναι η συνέχεια μιας όμορφης συνεργασίας με το Μακάρειο Νοσοκομείο, η οποία θα έχει συνέχεια και στο μέλλον.
 

Tags costa coffee


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.8579 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3850 s // Total time: 4.2429 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X