ΜF Awards: Αναλύουμε τα πιο εντυπωσιακά looks από το ροζ χαλί των φετινών βραβείων – Μέρος Β’ [βίντεο]


ΜF Awards: Αναλύουμε τα πιο εντυπωσιακά looks από το ροζ χαλί των φετινών βραβείων – Μέρος Β’ [βίντεο]

 Οι επώνυμες γυναίκες που φόρεσαν τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες.

Η Madame Figaro εδώ και 16 χρόνια τιμά και επιβραβεύει τις γυναίκες της Κύπρου που τόλμησαν και πέτυχαν, που έγιναν πηγή έμπνευσης και άνοιξαν δρόμους, η κάθε μία στον τομέα της. Η τελετή βράβευσης των Madame Figaro Γυναικών της Χρονιάς 2021, που παρουσίασε η Estée Lauder, πραγματοποιήθηκε στις 12 Οκτωβρίου 2021, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Το ροζ χαλί των φετινών βραβείων γέμισε για ακόμη μια χρονιά με λαμπερούς καλεσμένους. Ανάμεσα τους, και επώνυμες γυναίκες που εντυπωσίασαν με τα μοναδικά outfits τους φτιαγμένα από μεγάλους οίκους του εξωτερικού αλλά και από διακεκριμένους Κύπριους σχεδιαστές.

Στο παρακάτω video θα δεις αναλυτικά τα looks των ακόλουθων γυναικών: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με Έφη Παπαϊωάννου, Μαρία Νεοπτολέμου, Ήβη Κυπριανού, Θεοδώρα Ιωάννου με Έφη Παπαϊωάννου, Ζωή Σοφοκλέους με Zoe Sophocleous, Γιώτα Δαμιανού, Νεκταρία Ζορλάκη, Μόνικα Παπαέλληνα, Έλενα Φτελλέχα, Ασπασία Ιωαννίδου, Μαριάννα Προκόπη Δημητριάδη, Ηλιάνα Χαραλάμπους, Μαρίλια Λεμονάρη με Charis, Michelle Massoura, Ρένα Δημοσθένους, Αγγέλα Αντωνίου, Φαίη Αντωνίου με Έφη Παπαϊωάννου, Γιώτα Παναγιώτου, Βιολίνα Βίβιτας με Έφη Παπαϊωάννου, Εύα Λάζαρη και Ailoen Yeng.

 

 

Tags μόδα, 12α βραβεια madame figaro γυναικες της χρονιας, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9399 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3557 s // Total time: 2.2956 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X