Ήρθε η δικαίωση για την Britney Spears - Eίναι και επίσημα ελεύθερη από την κηδεμονία του πατέρα της


Ήρθε η δικαίωση για την Britney Spears - Eίναι και επίσημα ελεύθερη από την κηδεμονία του πατέρα της

Τέλος στο μαρτύριο της.

Επιτέλους ελεύθερη. Η δικαστής του Ανώτερου Δικαστηρίου του Los Angeles, Brenda Penny συμφώνησε ότι ήταν προς το συμφέρον της Britney Spears να αναστείλει τον πατέρα της James Spears από τη νομική ρύθμιση που ελέγχει τη ζωή και τα χρήματα της διάσημης κόρης του από το 2008.

Στο δικαστήριο αποφασίστηκε ότι ο έλεγχος του πατέρα της στη ζωή της ήταν "τοξικός" και η δικαστής ικανοποίησε το αίτημα του Αμερικανίδας pop star να τον... τελειώσει από συντηρητή της περιουσίας της.

"Η τρέχουσα κατάσταση είναι αβάσιμη", είπε αφού άκουσε επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές. "Αντανακλά ένα τοξικό περιβάλλον που απαιτεί την αναστολή του James Spears"

Διαβάστε ακόμα: Britney Spears: Κυκλοφορεί στο Netflix ντοκιμαντέρ για την περιπέτεια που πέρασε με τον πατέρα της [βίντεο]

Η δικαστής ανακοίνωσε τη μνημειώδη απόφαση την ώρα που εκτός της αίθουσας υποστηρικτές του #FreeBritney διαδήλωναν υπέρ της αγαπημένης τους star.

Η 39χρονη pop star δεν ήταν στην πολυαναμενόμενη ακρόαση, ωστόσο είχε καταθέσει για δυο ημέρες το καλοκαίρι, χαρακτηρίζοντας τη νομική ρύθμιση "καταχρηστική" και λέγοντας ότι είχε χρησιμοποιηθεί για να την "καταστρέψει" ζωή της τα τελευταία 13 χρόνια.

 

 

 

Πηγή: glance.gr​​​​​​

Tags britney spears, πατερας, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, δικαστηριο, hollywood


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9778 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4036 s // Total time: 2.3814 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X